user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker

Vacature Lelystad

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een baan in de productie? Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je graag lekker verdienen? Dan is productiemedewerker bij Giant dé baan voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Direct in contact met ons komen? Onderaan de pagina vind je onze WhatsApp en bel gegevens. Ik spreek je snel!

Wat ga je doen als productiemedewerker?
Bij Giant ga je aan de slag als productiemedewerker. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor het in elkaar zetten van fietsen zoals mountainbikes, stadsfietsen en natuurlijk e-bikes. De productie van de fietsen gebeurt in drie fases. Aan de hand van jouw kennen en kunnen wordt er gekeken of je bij de begin-, midden- of eindfase aan de slag gaat. Je zet de fiets dus letterlijk stap voor stap in elkaar. Dit doe je uiteraard samen met je collega’s.
Wat krijg je van ons?
• Een starsalaris van € 11,01 bruto per uur vanaf 23 jaar e.o.
• Reiskosten oplopend tot wel €5.76 per dag.
• Gratis koffie, thee en fruit in de kantine!
• Een leuke team met veel nationaliteiten.
• Diverse doorgroeimogelijkheden

Wie ben jij?
• Je steekt je handen graag uit de mouwen
• Je kunt goed samenwerken
• Je bent fulltime beschikbaar
• Je bent 18 jaar of ouderKlinkt de functie productiemedewerker bij Giant goed in de oren? Dan is dit misschien wel de baan voor jou! Kan je niet wachten om aan het werk te gaan? Solliciteer dan direct via de knop solliciteren.
Wil je meer weten? Dat kan! Je kunt mij (Elodie) bellen op het nummer 0881269935. Whatsapp je liever met ons? Dan kun je een appje sturen naar 06-16003387.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Lelystad