user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator (in opleiding)

Vacature Dongen

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een leuke baan als operator of monteur (in opleiding)? Wil jij graag fulltime werken? Heb jij kennis van techniek en ervaring met het bedienen van machines? Wat ervaring is gewenst, maar jouw motivatie is het allerbelangrijkst! Ben jij onze nieuwe monteur of operator in opleiding? Lees dan snel verder!Met leerlooierijen in Nederland, Indonesië, Thailand en China is ECCO Leather een grote speler in de leer industrie. Bij de vestiging in Dongen worden jaarlijks bijvoorbeeld meer dan 800.000 koeienhuiden verwerkt tot leer van hoge kwaliteit! Ook hebben wij naast ECCO de waterzuivering. In dit mooie proces wordt het water gezuiverd en al het afval van de buren verwerkt tot biogas. Zo gaat er dus niets verloren en wordt verspilling tegen gegaan!
Als monteur of operator bij ECCO kan je worden ingezet op verschillende afdelingen: de waterzuivering, de technische dienst of bijvoorbeeld in de leerlooijerij zelf. Als (beginnend) operator of monteur is dit dus de ideale functie om te leren en door te groeien!

Dit krijg je daarvoor:
 • Een fulltime baan!
 • Een salaris van €10,20 per uur.
 • Een ploegentoeslag van 21,13%
 • Uitzicht op een vast contract bij Ecco.
 • Reiskosten vanaf 10km.
 • Een mooie kans om te beginnen aan je loopbaan als monteur of operator.
Wie ben jij:
 • Je woont in de buurt van Dongen of Tilburg.
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je beheerst de Engelse taal.
 • Ervaring met techniek en machines.
 • Je durft je verantwoordelijkheid te nemen.
 • Je wilt meer leren en doorgroeien als operator of monteur.
Jouw werkomgeving bij ECCO:
Bij ECCO leather kom je terecht in een multicultureel bedrijf, daarom is het ook belangrijk dat jij Engels kan spreken en begrijpen. De locatie in Dongen is kleinschalig, waardoor er een familiaire sfeer hangt. Bijna iedereen kent elkaar!Wil jij ook bij deze familie horen? Solliciteer vandaag nog via de button en dan nemen wij binnen één werkdag telefonisch contact met je op. Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan naar 076-5211818, mail naar of stuur ons een appje op 06-12090946. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Operator (in opleiding)
Score: 9.7
Stemmen: 50

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dongen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dongen