user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Productiemedewerker

Vacature Dongen

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • Lagere school of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben je op zoek naar een fulltime job? Lijkt het jou tof om met leer te werken? Werk jij graag met je handen?  Bij Ecco in Dongen, vlakbij Tilburg, zijn we op zoek naar de juiste productiemedewerker die ons wilt helpen met het produceren van kwalitatief hoogwaardig leer.

Wat ga jij doen?
Wanneer jij bij ECCO Leather start, kom je te werken in de leerlooierij waar alle huiden verwerkt worden tot leer van hoge kwaliteit. Tot jouw verantwoordelijkheden als productiemedewerker behoren het bedienen van de machines, het toevoeren van de huiden en het schoonmaken, snijden en drukken van het leer. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit van het leer gehandhaafd blijft.

Wie jij bent:
Jij houdt ervan je handen uit je mouwen te steken en je vind het daarom niet erg af en toe zware huiden te tillen. Je vind het leuk bij te dragen aan een mooi product. Je bent flexibel in je werktijden en bent ook op zoek naar een baan waar je fulltime aan de slag kan. Omdat in de leerlooierij ook huiden worden gereinigd is het belangrijk dat je geen problemen hebt met de geur van ammoniak.

Bovendien heb je:
 • Jouw eigen vervoer;
 • Voldoende beheersing over de Nederlandse of Engelse taal.
Dit krijg je van ons:
Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw doelen en dromen in jouw carrière en hopen jou hierbij te kunnen helpen. Bij ECCO kom je in ieder geval te werken voor een topwerkgever. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw salaris juist en op tijd op je rekening staat.
Bovendien krijg je:
 • Een startsalaris van €10,20;
 • Extra ploegentoeslag boven op je salaris;
 • Vergoeding voor jouw reiskosten.
Jouw werkomgeving bij ECCO:
Bij ECCO is kwaliteit een hoge prioriteit. Dit betekent natuurlijk dat jouw medewerking als productiemedewerker hierin wordt verwacht, en dat je daarom in een uitdagende omgeving terecht komt. Gelukkig betekent dat niet dat het niet leuk kan zijn, er is meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Je zal komen te werken in een multicultureel team met over het algemeen een informele werksfeer, dus je kan leuk contact hebben met je collega's terwijl jullie werken.

Voel jij je aangesproken door deze baan bij ECCO als productiemedewerker? Dan zijn wij benieuwd naar je en horen we graag meer van je. Laat het ons weten en solliciteer direct hier op deze pagina, of email ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of bel ons op 076-521 1818! Liever WhatsAppen? Ook dat kan op 06-12090946. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dongen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dongen