user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Fulltime productiemedewerker

Vacature Dongen

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • Lagere school of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij productiemedewerker?
200+ Werkgevers zoeken nu productiemedewerkers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Opzoek naar een fulltime baan? Woon jij in Dongen of in de omgeving? Niet vies van fysiek zwaar werk? Benieuwd hoe nu eigenlijk een schoen gemaakt wordt? Kom dan werken bij de leerlooierij van Ecco en zie hoe van leer een schoen gemaakt wordt.Wat ga je doen als productiemedewerker?Het gaat om een uitvoerende en controlerende functie ter ondersteuning van het productieproces in de leerlooierij. Daar waar alle huiden verwerkt worden tot leer van hoge kwaliteiten. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren ook het bedienen van de machines en het toevoeren van de huiden. Ook het schoonmaken, snijden en drukken van het leer is een onderdeel van het werkproces waarbij jij ervoor zorgt dat de kwaliteit van het leer gehandhaafd blijft.Wie jij bent:
 • Jij bent niet bang om vies te worden;
 • Jij hebt geen moeite om huiden van 20 kilo te tillen;
 • Ammoniak geur is voor jou geen probleem;
 • Je hebt eigen vervoer;
 • Voldoende beheersing over de Nederlandse, Engelse of Poolse taal.
Waarom zou jij als productiemedewerker willen werken bij Ecco?Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jouw doelen en dromen in jouw carrière en hopen jou hierbij te kunnen helpen. Bij ECCO kom je in ieder geval te werken voor een topwerkgever.Verder krijg je:
 • Een startsalaris van €10,20 vanaf 23 jaar en ouder;
 • Full-time werk met werktijden van 06.00 - 15.00 uur;
 • Vergoeding van je reiskosten.
Jouw werkomgeving bij ECCO:Ecco is een sterk groeiende en creatieve organisatie die werkt in een dynamische branche. Zij zijn onder meer gespecialiseerd op het gebied van leerlooierij en de mode branche. Bij Ecco is kwaliteit een hoge prioriteit, dit betekent natuurlijk dat jouw medewerking hierin wordt verwacht. Daarom ga jij terecht komen als productiemedeweker in een uitdagende omgeving. Binnen Ecco werken zij met een multicultureel, gedreven en ambitieus team. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in het team en daarom zijn we op zoek naar jou om het team te komen versterken.Voel jij je aangesproken door deze baan bij ECCO als productiemedewerker? Dan zijn wij benieuwd naar je en horen we graag meer van jou! Laat het ons weten door te solliciteren via de sollicitatiebutton, email ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of bel ons op 076-5211818. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Fulltime productiemedewerker
Score: 7.7
Stemmen: 11

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dongen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dongen