user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Customer service medewerker

Vacature Hooge Mierde

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 35 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Medewerker Customer ServiceIn de omgeving van Hapert zijn we op zoek naar een customer service medeweker. Het betreft een functie in dagdienst voor 35 uur in de week.Jouw verantwoordelijkheden:Bij onze klant staat de kwaliteit van onze service bovenaan. Door het uitstekend helpen van klanten uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland draag jij hieraan bij. Je bent pas tevreden als de klant dat ook is! Je zult fulltime werkzaam zijn vanuit ons kantoor in Hooge Mierde, Nederland.Werkzaamheden:
  • Je adviseert Duitstalige klanten over onze producten.
  • Je beantwoordt klantvragen via de e-mail en telefoon.
  • Je controleert binnenkomende orders van onze Duitssprekende klanten.
  • Je brengt aanpassingen aan in onze label database.
  • Je hebt een actieve rol in de samenwerking met collega’s van andere afdelingen, zoals Marketing voor ander landen.
  • In overleg met de klant en de Technische dienst plan je onderhoud van machines.
Van een medewerker customer service - Duitstalige markt verwachten wij:
  • Afgeronde mbo-opleiding met richting voedseltechnologie.
  • Native speaker Duits.
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Kennis van de Nederlandse taal is een pré maar niet noodzakelijk.
  • Je bent minimaal 3 jaar succesvol geweest in een vergelijkbare functie.
  • Goede beheersing van MS Office, met name Excel en Word.
Ons aanbod:Je komt terecht in een zeer gemotiveerde Duitse team binnen onze organisatie, welke volop bezig is om het succes van het Bauernhof-Eis concept in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland verder uit te breiden. Als medewerker customer service voor onze Duitstalige markt draag jij daar een belangrijk steentje aan bij. Creative ideeën en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Customer service medewerker
Score: 7.9
Stemmen: 26

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hooge Mierde Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Hooge Mierde