user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator in 3 of 2 ploegen met opleiding in Oss

Vacature Oss

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil je graag operator worden in Oss, maar heb je niet de juiste papieren? Zoek je een bedrijf waar je jezelf langere tijd ziet werken? Lees dan verder, want we hebben de juiste match voor je bij Acket!

Wat voor bedrijf is Acket?

Je komt te werken bij een bedrijf wat kartonnen verpakkingen maakt. Ze doen dit vanaf het ontwerpen met de klant, drukken van de verpakkingen, tot het stansen en plakken van de dozen. Je zult jouw gemaakte producten regelmatig tegenkomen in bv supermarkten. De werkomgeving is zeer schoon, ruim en prettig.

Wat ga je doen als operator in 2 of 3 ploegen in Oss?

 • Je komt te staan op de stansmachine of als machineoperator op de kartonnage, waar de dozen worden gevouwen en geplakt.
 • Je zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt, volgens de gestelde kwaliteitseisen.
 • Lichte storingen los je zelfstandig op.
 • Je doet regelmatig kwaliteitscontroles tijdens het proces.
 • Uiteraard verwachten we niet dat je dit alles meteen kan! Het duurt zeker een jaar voordat je de complexe machines onder de knie hebt. Daarom krijg je ook goede begeleiding, een opleiding en een officieel erkend diploma vanuit Acket.

Wat maakt Acket zo’n fijne werkgever?

 • Je krijgt een goed salaris! Je start rond de 2000 euro per maand, met een ploegentoeslag over alle uren (16% in 2 ploegen en 20% in 23 ploegen). Als je doorgroeit naar volwaardig operator, dan loopt ook je salaris op tot zo’n 2700 per maand exclusief ploegentoeslag.
 • Het is een echt familiebedrijf, dat al 135 jaar bestaat! De communicatie is hierdoor open en informeel en je komt te werken bij een bedrijf wat financieel gezond is.
 • Je werkt met moderne machines en processen en met kleine series. Het werk is dus heel afwisselend en uitdagend, waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Wie ben jij?

 • Je hebt mbo 3 werk en/of denkniveau in technische richting. Dit hoeft zeker niet richting operator te zijn!
 • Je bent op zoek naar een baan voor langere tijd.
 • Je wilt graag werken en leren en jezelf ontwikkelen tot volwaardig operator.

Heb je interesse? Bel, app, mail of druk op de sollicitatiebutton,  dan bellen we jou met alle informatie over de functie en beantwoorden we al je vragen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oss Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Oss