user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Chauffeur en Inpakker (Ede)

Vacature Ede

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben je op zoek naar een afwisselende baan? Voor een sterk groeiende plantenspecialist zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.
In deze functie zal je deels onderweg zijn en voor een deel inpakken in het magazijn. Wat ga je doen?  's Ochtend rond 7.00 uur kom je aan bij de box, je krijgt de sleutel van de bus en je rijdt naar Amsterdam. Tijdens deze rit, zal je via ongeveer 7 groothandels/partners rijden. Eenmaal in Amsterdam, rij je een paar bezorgingen en via 3-4 groothandels rijd je terug naar Ede.Rond 11.00 uur ontvangen jouw collega's jou. Na de pauze, loop je samen de orders door en zal je deze verzendklaar maken. Dit houdt in, de kamerplanten verzamelen, inpakken en klaarzetten. Rond 15.30/16.00, incidenteel om 17.00 uur, zal de dag erop zitten. Het is een klein, jong team dat aan het groeien is. Ze zoeken dan ook iemand voor tijdelijk met uitzicht op vast.Het is belangrijk in het bezit te zijn van jouw rijbewijs B. Verder is het van belang de Nederlandse taal goed te beheersen en communicatief vaardig te zijn, je bent namelijk het visitekaartje bij klanten en groothandels.
De functie lijkt zo niet zwaar, maar het is best pittig, de ochtenden onderweg te zijn en de middag veelal te staan en in te pakken. De kamerplanten, soms met pot, kunnen 5 tot 25 kg zijn. Wel handig dit goed vol te kunnen houden en dus fysiek fit te zijn.Het salaris is € 9,22 (22 jaar en ouder), ben je jonger, dan gelden er jeugdlonen.
Woon je in de omgeving van Ede en lijkt deze functie jou goed te passen, neem dan graag contact op of solliciteer gelijk.
We zien jouw motivatie graag tegemoet. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Chauffeur en Inpakker (Ede)
Score: 8.2
Stemmen: 11

Vergelijkbare vacatures voor in regio Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Ede