user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Final Assembly Tester/Keurder

Vacature Enschede

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Tester?
200+ Werkgevers zoeken nu Testers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Final Assembly Tester/Keurder Aan de slag als Final Assembly Tester/Keurder in Enschede, regio Twente? Op zoek naar een uitdagende fulltime baan voor langere tijd? Lees dan verder!

Wat ga je doen
Als Final Assembly Tester/Keurder in Enschede, regio Twente ben jij verantwoordelijk voor het in een schone werkomgeving testen van diagnostische apparatuur voor medische doeleinden. Je kunt hierbij denken aan zowel functionele als veiligheidstesten en het zorgdragen van een correcte administratie van de resultaten en de afwijkingen. Wat kan je van ons verwachtenAls Final Assembly Tester/Keurder kan je het volgende van ons verwachten
  • Een fulltime opdracht voor minimaal een half jaar
  • 37 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Reiskostenvergoeding á € 0.19 per km
  • Cursussen via Otter Westelaken (Good Habitz)
  • Etc etc
 Wie jij bentWij zoeken een Final Assembly Tester/Keurder die voldoet aan de volgende voorwaarden
  • Minimaal een afgerond MBO opleiding elektronica/elektrotechniek
  • Je hebt ervaring met het testen van apparatuur
  • Voor langere tijd beschikbaar
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Je bent collegiaal en kan goed samenwerken
 Jouw werkomgevingOnze opdrachtgever is een innovatieve, groeiende en hightech organisatie die zich bezig houdt met o.a. de ontwikkeling, productie en assemblage van diagnostische apparatuur. Er heerst een goede werksfeer en de werkzaamheden kunnen deels zittend uitgevoerd worden. Heb je interesse in de vacature van Final Assembly Tester/Keurder in Enschede, regio Twente? Of wil je meer informatie? Reageer dan snel via www.tempo-team.nl met recent cv en motivatie of bel telefoonnummer 074-3574300 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Enschede