user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior IT Support Engineer

Vacature Hoevelaken

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij IT Support Specialist?
200+ Werkgevers zoeken nu IT Support Specialisten

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor een internationaal medisch bedrijf in Hoevelaken zoeken wij een Junior IT Support Engineer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de support op IT gebied, denk aan: installeren, onderhoud en problemen oplossen bij bedrijfslaptops, computers en software binnen het bedrijf. Voorwaarde hiervoor is dat je goed Engels spreekt, want je bent niet alleen verantwoordelijk voor de IT in Hoevelaken, maar ook voor de andere vestigingen in Europa.Wat ga je verder nog doen?
 • In samenwerking met Global IT behandel je direct de IT problemen die medewerkers ervaren.
 • Je probeert pro-actief problemen te voorkomen door de website up-to-date te houden en iedereen te informeren bij veranderingen.
 • Maken, onderhouden en updaten van gebruikershandleidingen en het afsluiten van software licencies en contracten.
 • Assisteren bij lopende projecten van de IT afdelingen voor Azië, Europa en Amerika.
Wie is de kandidaat die wij zoeken?
 • Iemand met veel kennis van Windows systemen, applicaties en netwerkverbindingen
 • Kennis van Windows server and client OS, Veeam backup, VMWare en Exact Globe zijn een pré
 • Spreekt vloeiend Engels
 • Je hebt een leergierig en flexibel karakter en je lost graag problemen op
Voor wat hoort wat. Wat krijg je daarvoor terug?
 • Een (start)salaris van maximaal 2500 euro per maand
 • Een tijdelijk contract met de ambitie om je op termijn een vast contract aan te bieden
 • Je kan ervaring opdoen bij een internationaal bedrijf
 • Meerdere mogelijkheden (zoals trainingen) om jezelf verder te ontwikkelen
 • Je zal deel uitmaken van een klein en hecht team, maar opereert wereldwijd
Ben jij de persoon die zich helemaal kan vinden in bovenstaande tekst? Laat het ons direct weten door op de "solliciteren" button te klikken. Voor verdere vragen kan je ook altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer 033-2458248 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Hopelijk tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hoevelaken Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Hoevelaken