user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Accountmanager

Vacature Utrecht

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Accountmanager
Relaties lijken als vanzelf hun weg te vinden en jij weet hen als geen ander aan jou te binden. Daarnaast krijg jij een enorme energy kick van het binnenhalen van nieuwe klanten. Targets zijn voor jou dé motivator. Lijkt het nu alsof jij wordt omschreven? Dat is mooi, want dan is deze functie jou op het lijf geschreven!Wat ga je doen?Het klinkt heel logisch, maar als accountmanager ben je dagelijkse bezig met het genereren van omzet. Dit doe jij door bestaande relaties uit te bouwen en nieuwe contacten aan te boren. Voor het werven van nieuwe klanten draai jij jouw hand niet om! Je gáát ervoor om duurzame relaties op te bouwen. Jouw relaties zijn standvastig en kenmerken zich door hun open karakter. Als accountmanager word je daarnaast natuurlijk ook uitgedaagd om (nieuwe) producten aan te bevelen, maar daarnaast ben je ook on going bezig met het plannen en ontwikkelen van nieuwe kansen in de markt. Administratieve taken horen ook bij de werkzaamheden van accountmanager. Dat jouw werkweek gekenmerkt wordt door diversiteit spreekt dan ook voor zich. Niet één dag is hetzelfde, maar je wordt wel uitgedaagd om iedere dag weer in topvorm te opereren. Wat dat betreft heeft deze functie dan ook alle facetten in huis, om jou als standvastig persoon die houdt van uitdaging en afwisseling, tot een tevreden mens te maken!Dit krijg je van ons:
 • een marktconform salaris, welke afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • veel uitdaging en werkplezier in een prettige werkomgeving;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • de mogelijkheid om zelfstandig prioriteiten te stellen;
 • uitgedaagd worden om je doelstellingen en targets te behalen. 
Wie jij bent:
 • in het bezit van een relevant (commercieel) hbo diploma;
 • een zelfstandige medewerker die van aanpakken weet;
 • in staat om met jouw communicatie skills iedereen aan je te binden;
 • je bent een kei in relatiebeheer en weet de behoeften te achterhalen van deze relaties;
 • werken met targets geven jou dé energie die je nodig hebt om jouw doelen te behalen;
 • je hebt een talenknobbel waarbij de Duitse en Engelse taal voor jou geen probleem is;
 • je bent in het bezit van een enorme salesdrive!
Jouw werkomgeving bij:
In de regio Utrecht tot en met Den Haag hebben onze opdrachtgevers functies als accountmanager open staan. Zowel internationale accountmanagers, als accountmanagers voor een bepaalde regio kunnen zich melden bij ons! Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij graag alle ins en outs aan je toe.Klinkt dit als een volgende uitdaging op jouw carrière pad? Dat begrijpen wij, dus aarzel niet maar druk op de button "solliciteer" of neem gauw contact via telefoonnummer 06-22342741. Wij kijken uit naar jouw reactie, dus tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Accountmanager
Score: 7.2
Stemmen: 33

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht