user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeur bakwagen en/of trekker

Vacature Mijdrecht

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij als vrachtwagenchauffeur aan de slag op de bakwagen en/of trekker bij een bedrijf met een modern vrachtwagenpark? Lees dan snel verder…

 

Als vrachtwagenchauffeur start jouw dag tussen 5.30 en 7.30 uur in Mijdrecht onder het genot van een bakkie koffie en een praatje met collega’s. Jij helpt mee de vrachtwagen te laden of jouw vrachtwagen staat geladen voor jou klaar. Vervolgens start jij met rijden naar klanten (winkels, warenhuizen, tuincentra, industrieterreinen) om de goederen en hangende kleding op rekken af te leveren. Alle kleding hangt op rekken en de goederen staan op pallets welke gemakkelijk te verplaatsen zijn door een elektrische palletwagen waar jij de beschikking over hebt. Nadat alle goederen bij de klanten zijn afgeleverd, rijd jij weer terug naar Mijdrecht en is jouw werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur klaar.

 

De werkdagen zijn hoofdzakelijk van maandag t/m vrijdag, maar ook in het weekend wordt er gereden. Zowel fulltime als parttime chauffeurs zijn van harte welkom.

 

Wat krijg jij van ons:

 • Een goed salaris tussen de €2250,-- en €2500,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en rijbewijs;
 • Volop opleidingsmogelijkheid, zoals CE rijbewijs en Code 95;
 • Mogelijkheid om een vaste baan bij dit prachtige bedrijf te krijgen.

 

Wie jij bent als vrachtwagenchauffeur:

 • Je bent in bezit van een C en/of CE rijbewijs met Code 95 en digitale bestuurderskaart;
 • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar;
 • Je bent service- en klantgericht;

 

Na het lezen van de vacature nog steeds enthousiast of heb jij vragen? Reageer dan via de mail door een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen / Whatsapp te sturen naar 06-825 193 56.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Mijdrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Mijdrecht