user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek medewerker

Vacature Boxmeer

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een van de grootste leggerijen in Europa zijn wij opzoek naar een broederijmedewerker. Het gehele proces van ei tot kuiken zal jouw verantwoordelijkheid worden. Als dierenvriend hecht jij waarde aan al het leven op deze planeet en ben jij oprecht begaan met de dieren binnen dit mooie bedrijf.

Voor de hightech broederij in Boxmeer zijn we opzoek naar een fulltime, enthousiaste medewerker die naast het dagelijkse werk, ook technisch inzicht heeft en om kan gaan met computers.

Als topper zal jij je vooral bezighouden met:
- het verwerken en inleggen van eieren,
- het schouwen van eieren,
- het schoonmaken van de boederij,
- de kwaliteit van de kuikens waarborgen en,
- het uitvoeren van kuikenbehandelingen.

Jouw profiel typeert zich door jouw enthousiasme en motivatie. Daarnaast voldoe je ook aan de volgende punten:

- MBO werk- en denk niveau,
- technisch inzicht,
- accurate instelling,
- begaan met dieren en interesse in de agrarische sector en tot slot,
- beheersing van de Nederlandse taal. (Engels is wenselijk maar niet nodig)

Bij dit bedrijf krijg je de gelegenheid jouw kennis, vaardigheden en expertise toe te passen om te helpen echte problemen in een voortdurend veranderende, snelle bedrijfsomgeving op te lossen. Je gaat samenwerken met mensen die tot de knapste koppen binnen hun vakgebied worden gerekend om samen het streven waar te maken: bijdragen aan het voeden van een hongerige planeet.

Je ontvangt een mooi marktconform salaris en er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het enige wat we van jou vragen is flexibiliteit en enthousiasme. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Boxmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Boxmeer