user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Machiene bediende - Packaging - Papendrecht

Vacature Papendrecht

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Weet jij alles op het gebied van Pakaging en zou jij hier dagelijks in de voedsel branche mee aan de slag willen? Lees dan snel verder.Voor een bekende spelerin Papendrecht zijn wij op zoek naar een ervaren machine bediende op het gebied van Packaging. Je komt te werken bij een bedrijf in de voedselindustrie waarbij de verpakkingen aan een groot aantal kwaliteitsnormen moeten voldoen.Wat ga je doen?Als Machine bediende van de packaging afdeling ben jij zelfstandig aan de slag op de verpakkingslijnen. Je zal aan de slag gaan aan computergestuurde verpakkingslijn. Jij bent samen met het team verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit van het (eind)product en het realiseren het maximale rendement. Eventueel kleine storingen aan de machine los jij met gemak zelfstandig op. Daarnaast zorg je voor de kleine onderhoudswerkzaamheden aan de machines.Werken in een schone wekomgeving en het naleven van regels en voorschriften met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, kwantiteit, gezondheid en welzijn is voor jou bekend terrein!Wie ben jij?Jij beschikt over een gedreven persoonlijkheid en hebt ervaring en kennis met techniek en producteigenschappen. Daarnaast beschik jij over ervaring in de levensmiddelenomgeving en ken jij de juiste werkwijze in de levensmiddelenbranche. Jij bent iemand die goed overzicht kan bewaren en snel kan schakelen.Wat bieden wij?
 • Je komt te werken in drie ploegen dienst
 • Een marktconform salaris
 • Mogelijkheid om snel in dienst te treden bij de opdrachtgever
 • Werkweek van 36 uur 
Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Reageer dan snel of bel 0786332521 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Papendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Papendrecht