user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Koerier

Vacature Venlo

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij graag onderweg en beschik jij over een rijbewijs B? Voor een nieuwe opdrachtgever in Panningen zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde, representatieve aanpakkers die het leuk vinden om als koerier aan de slag te gaan.

Je hebt de verantwoordelijkheid voor het afleveren van 100-200 pakketten per dag, met gemiddeld zo'n 70 tot 100 stops per dag.

Elk pakketje heb je twee keer per dag in je handen: de eerste keer met het startklaar maken van je bus en de tweede keer met het afleveren bij de klant (zowel zakelijk als particulier). Omdat je veel in- en uit moet stappen op een dag en omdat je bezig bent met laden/lossen van de bus is het dan ook belangrijk dat je geen fysieke klachten hebt.

Het kunnen soms drukke dagen zijn waardoor het belangrijk is dat jij je hoofd koel kan houden. Wanneer je gaat starten zullen er eerst twee opleidingsdagen plaatsvinden, daarna ga je zelfstandig aan de slag.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot +/- 17:00 uur
Het betreft een fulltime functie in dagdienst voor langere tijd, met goede contract mogelijkheden.

Wie zoeken wij?
- Iemand die fulltime en flexibel inzetbaar is
- Iemand die zelfstandig kan werken
- Representatief (jij bent het visitekaartje van het bedrijf)
- Goede beheersing van de Nederlandse taal en basiskennis van de Engelse taal is een pré, geen must
- Mogelijkheid tot aanvragen VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag)
- Beschikken over rijbewijs B (minimaal een jaar en regelmatig gereden)

Wat bieden wij:
- Inschaling B0 Cao Beroepsgoederenvervoer, rond 11,00 euro bruto per uur voor 22 jaar en ouder,
- 8% vakantietoeslag,
- ADV toeslag
- Onkostenvergoeding
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid tot een dienstverband voor langere tijd
- 25 vakantiedagen obv 40 uur

Ben jij die koerier/bezorger die wij zoeken? Reageer/mail dan snel met een recent cv! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Koerier
Score: 8.5
Stemmen: 24

Vergelijkbare vacatures voor in regio Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Venlo