user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lasser

Vacature Hapert

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Durf jij als lasser deze stap te (aanhang)wagen? Wij bieden flexibiliteit met de mogelijkheid om voor een tijdelijk project te werken, maar ook bestaat de mogelijkheid voor een vast dienstverband bij goed functioneren!Jouw functie als lasser:
Houdt in dat je je bezig gaat houden met mig mag las werkzaamheden voor een familiebedrijf. Een bedrijf dat bezig is om een efficiencyslag te maken en daarom de lasserij met de las units en lasrobots gaat verhuizen naar de montage afdeling. Om de verhuizing goed te laten verlopen hebben ze jou nodig als lasser. Hierbij draag je zelfstandig zorg voor het lassen, controleren en aflassen van onderdelen voor aanhangwagens. Na de verhuizing bestaat de kans op vast dienstverband in een volledig nieuw ingerichte werkplaats.Wat bieden wij jou:
 • Een baan in dagdienst met werktijden van 07.00-16.00uur, bij een gezond familiebedrijf in Hapert
 • Een salaris tussen de €12 en €14 per uur
 • Reiskosten vergoeding woon-werkverkeer
 • Naast je uurloon een ADV toeslag van 5,12% op elk gewerkt uur
 • De mogelijkheid om op projectbasis te werken, maar ook uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een baan met vrijheid waarbij het gaat om kwaliteit ipv kwantiteit
Wie ben jij?
 • Je hebt ervaring met lassen mig mag
 • Je beschikt over diploma mig mag niveau 1 2
 • Indien je ervaring hebt met een lasrobot is dit een pré
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal
 • Technisch tekening lezen is voor jouw geen probleem
 • Je kunt goed zelfstandig een las leggen, mig mag niveau 1 2
 • Jij hebt oog voor kwaliteit en vind werkplezier belangrijk

Wil jij ook graag werken binnen een gezellig en hecht team dat voelt als familie? Een baan waarin het draait om kwaliteit en werkplezier? Solliciteer dan nu direct door te bellen naar 0413-346300, stuur een app naar 06-13208888 of solliciteer direct via de button bij deze vacature! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Lasser
Score: 7.6
Stemmen: 40

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hapert Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Hapert