user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ga fulltime aan de slag als administratief medewerker bij een payrollorganisatie

Vacature Breda

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als administratief medewerker werk je gestructureerd en accuraat. Zijn dit eigenschappen die helemaal bij jou passen? Dan kan je nu fulltime aan de slag als administratief medewerker bij een payroll bedrijf! Nieuwsgierig geworden? Lees dan deze vacature! Veel bedrijven kiezen ervoor om hun personele administratie uit handen te geven. Hoe kunnen ze dat doen? Door bijvoorbeeld het payroll bedrijf in te schakelen waar jij straks aan de slag gaat. Als administratief medewerker van een payroll organisatie verzorg jij diverse administratieve taken in het kader van contracten, verloningen en facturaties. Je kan je wel voorstellen dat dit nauwkeurig en accuraat gedaan moet worden. Dit is een belangrijke taak, maar natuurlijk geen enkel probleem voor jou.. toch?  Wat wij jou bieden:
 • Een fulltime baan voor langere tijd.
 • Een salaris van €11,- per uur.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een baan waarbij je enkel door de weeks werkt, dus in het weekend ben je lekker vrij.
 • Toegang tot de leukste online trainingen via GoodHabitz.
 Echt een functie voor jou? Kijk dan nog even of de volgende omschrijving bij jou past:
 • Je bent in bezit van minimaal een afgeronde mbo4 opleiding.
 • Je beschikt over administratieve ervaring, bij voorkeur opgedaan bij een uitzendbureau of payrollorganisatie.
 • Je bent 40 uur beschikbaar.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands in zowel woord als geschift.
 Kan je een vinkje zetten bij al het bovenstaande en ben je enthousiast over de functie? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door te reageren met jouw motivatie! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Ga fulltime aan de slag als administratief medewerker bij een payrollorganisatie
Score: 7.2
Stemmen: 48

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Breda