user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek medewerker

Vacature Helmond

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de Logistieke tijger die wij zoeken? Voor onze opdrachtgever in Helmond zijn we op zoek naar een Junior Logistiek Medewerker. Het is een Junior functie: je gaat bij het bedrijf alle kneepjes van het vak leren!Sta jij open voor een uitdagende inwerkperiode waar je in de praktijk en met trainingen het Logistieke vak gaat leren? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Onze opdrachtgever is producent van aluminium bouwproducten. En jij gaat aan de slag op de Logistieke afdeling met een team dat bestaat uit ongeveer tien medewerkers. Vanuit Helmond ondersteunt de opdrachtgever architecten, aannemers, gevelbouwers en dakdekkers in heel Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.Je toekomstige werkzaamheden en werkomgeving:
 • Je pickt orders en artikelen en deze maak je verzendklaar;
 • Je werkt met een heftruck en reachtruck;
 • Je laadt en lost vrachtwagens voor zowel ingaande als uitgaande goederen;
 • Je zorgt voor een schoon en nette werkomgeving;
 • Een enthousiast en hecht team wacht je met open armen op.
 • Duurzame en plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur
Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding
 • Je hebt affiniteit met logistiek: het lijkt je een uitdaging om aan de slag te gaan met een warehousesysteem en het invoeren van orders.
 • Een heftruck en reachtruck is een pré (te behalen via Tempo Team)
 • Je bent gemotiveerd en leergierig!
Ben jij de persoon die wij zoeken. Solliciteer dan direct via onze sollicitatie button of mail je Cv en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Helmond Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Helmond