user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker regio Venray

Vacature Venray

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor een grote speler op het gebied van watertechnische en elektrotechnische installaties zijn wij opzoek naar een fulltime magazijnmedewerker in de dagdienst.Je zal als magazijnmedewerker deel uitmaken van een team van 5 medewerkers in het magazijn. Verder telt het bedrijf natuurlijk ook nog monteurs en collega's in de buitendienst. In totaliteit telt het bedrijf om en nabij 45 medewerkers. Dit mooie bedrijf richt zich voornamelijk op de installatie van watertechnische en elektrotechnische installaties voor met name de tuinbouw. Dit doen ze niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het is een bedrijf met een groot klantenbestand en daardoor ook een grote varieteit aan werkzaamheden.Wanneer jij in de ochtend binnenkomt ga je eerst samen een kopje koffie drinken. Je spreekt de dag door en kijkt naar de binnengekomen goederen. Wat moet er vandaag echt af en wat kan wachten tot een later tijdstip?
Samen met je collega's zul je alle voorkomende werkzaamheden doen die in een magazijn te vinden zijn. Denk hierbij aan order picken, controle, het binnenboeken van goederen, eventueel klantcontact en het laden en lossen van goederen.In de middag ga je met je collega's lunchen in de kantine en daarna zorg je er samen met je directe collega voor dat de goederen die binnen zijn gekomen netjes opgeruimd worden. Je brengt structuur aan in het magazijn en helpt tussendoor ook nog op een vriendelijke manier een aantal klanten die binnen zijn komen wandelen. Geen dag is hier hetzelfde. Ben jij die kandidaat die;- voornamelijk gemotiveer en flexibel is;
- initiatief durft te nemen en een rijbewijs heeft;
- Nederlands en Duits spreekt;
- en tot slot een heftruckcertificaat heeft of deze direct wil halen?Je zal conform CAO betaald worden en ontvangt dus altijd een mooi marktconform salaris. Je komt te werken binnen een hecht team met mensen die je altijd zullen helpen.Heb je interesse gekregen? Neem dan direct contact op!  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Venray Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Venray