user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Orderpicker

Vacature Waddinxveen

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Een magazijn vol met de lekkerste producten: van winegums en koekjes tot aan pizza en chips. Klinkt hemels, toch? Word orderpicker bij Lekkerland en maak het mee. Oja, je krijgt trouwens ook nog €11,50 per uur en toeslagen tot 100%. Lekkerrr!

Wat je gaat doen
Als orderpicker bij Lekkerland ga jij aan de slag om met behulp van verschillende picksystemen (voicepicking of pick to light) de bestellingen van retailklanten te verzamelen en klaar te maken voor verzending. Het gaat hier om klanten als benzinestations en kiosken. Omdat het aanbod van deze klanten zo divers is, zijn er ook verschillende afdelingen waarop jij aan de slag kunt. Denk aan: vers, zoetwaren, diepvries en tabak.

Wat je krijgt
Een orderpicker bij Lekkerland krijgt een uitgebreid pakket met (zeer) goede arbeidsvoorwaarden, zoals:
• €11,50 per uur (23 jaar e.o.)
• Toeslagen: vb. €1 per uur extra op de vriesafdeling en ploegentoeslagen tot wel 100%.
• 8% vakantietoeslag.
• Reiskostenvergoeding.
• Doorgroeimogelijkheden: word teamleider of reachtruckchauffeur.
• Een baan voor langere tijd: uiteindelijk ook een vast contract.

Wie je bent
Je kunt al vanaf 32 uur per week aan de slag als orderpicker. Wil je meer werken? Dat kan natuurlijk ook! Daarnaast is het belangrijk dat je:
• In de buurt van Waddinxveen woont en over een auto en/of fiets beschikt.
• Van maandag t/m zaterdag beschikbaar bent tussen 6:00 en 23:00 uur.
• Je bent niet bang om in een koude omgeving te werken.
• Nederlands en/of Engels spreekt.
• Je hebt ruime ervaring in de logistiek
 

 

Werken bij Lekkerland
Werken bij Lekkerland betekent werken bij een werkgever die goed voor je zorgt. Zo ontvang je een goed salaris, hoge toeslagen en uiteindelijk zelfs een vast contract. Op alle afdelingen hangt een ontspannen sfeer, maar wordt er tegelijkertijd wel lekker doorgewerkt. Laat zien wat je kunt en Lekkerland laat je doorgroeien naar een functie als bijvoorbeeld teamleider of reachtruckchauffeur. Zo groeit ook je salaris lekker mee. Wij zeggen: topbaan!

Wil jij starten als orderpicker bij Lekkerland? Solliciteer dan als de wiedeweerga via onderstaande solliciteer knop! Liever bellen? Dat kan naar 088-1269911. Je mag ook appen naar 06-12388743 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Waddinxveen
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Waddinxveen