user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Customer service medewerker logistiek

Vacature Heemstede

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij een kei in customer service? Accuraat en ondersteun jij je collega’s graag? Dan zijn we op zoek naar jou!Voor onze opdrachtgever in Heemstede zijn we op zoek naar een customer service assistant die de klantenservice van het bedrijf ondersteund.Onze opdracht gever is de marktleider in het produceren van vouwkarton en heeft wereldwijd 2500 mensen in dienst. Op het kantoor in Heemstede zit een hecht team van 7 medewerkers.Wat ga jij doen?In de functie Customer Service Assistant ben je ondersteunend aan de medewerkers van hetCustomer Serviceteam op het gebied van orderaanvragen, -boekingen en afroepen. Jij werkt in deze functie nauw samen met jouw collega’s van de Customer Service en de Sales officemanager om de klantrelaties op dagelijkse basis zo goedmogelijk te beheren.Wat zoeken we in jou?
 • Je bent accuraat en klantgericht
 • Je hebt ervaring in de commerciële binnendienst
 • Je spreekt zowel Nederlands als Engels
 • Je beschikt over tenminste MBO+ denk- en werkniveau
Wat krijg jij?
 • Een salaris van €2500 per maand
 • Een hechte en fijne teamsfeer
 • 40 uur per week
 • Werken voor een internationaal bedrijf
Deze functie is in principe voor 6 maanden maar kan verlengd worden.Zie jij jezelf hier helemaal zitten? Reageer dan snel via de button of bel ons op 020 523 6130. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heemstede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Heemstede