user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Logistiek medewerker parttime ochtend

Vacature Venlo

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • Lagere school of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 25 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacature parttime logistiek medewerker ochtend - werklocatie VenloBij onze werklocatie in Venlo worden dagelijks duizenden pakketten binnen gebracht. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat deze pakketten (groot, klein, licht en zwaar) worden opgevoerd op de lopende band. Een leuke fysieke klus met een behoorlijk tempo! Hier zorg je ervoor dat het etiket bovenop zit, te grote pakketten apart worden gehouden en pakketten met gekke vormen eerst in een bak worden gelegd. Door jouw nauwkeurigheid komen alle pakketten in de juiste sorteer goot terecht en dus ook op tijd bij de klant!  
 
Wat geven wij jou?
 • €9,81 bruto per uur (vanaf 21 jaar)
 • €0,19 per km aan reiskostenvergoeding (vanaf 11 km tot 30 km)
 • vrije middagen, de werktijden zijn van 07:00 tot 12:00
 • en natuurlijk lekkere muziek tijdens het werken, gezellige collega’s om mee te lachen en een kantine met de lekkerste koeken!
Wat geef jij ons?
 • 2 tot 5 ochtenden van je week, met als vaste dagen dinsdag en zaterdag
 • enige logistieke ervaring en de nodige flexibiliteit (soms ook letterlijk)
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
Wat doet Tempo-Team Outsourcing?
Wij zijn specialist in het uitvoeren, optimaliseren en aansturen van processen in de logistiek en productie. Wij zorgen ervoor dat het werkproces optimaal blijft draaien met ons eigen gekwalificeerd personeel. Als logistiek medewerker ben jij in dienst bij Tempo-Team Outsourcing.
 
Volgende week hier werken?
Dat kan! Solliciteer en dan bel ik je zo snel mogelijk op. Na een korte telefonische kennismaking nodig ik je uit om op maandagochtend de werklocatie in Venlo te komen bekijken. Wanneer je enthousiast bent kun je de week erna al starten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel mij dan op 073-6489514 of WhatsApp op 06-22140897. Tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Venlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Venlo