user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assemblagemedewerker Sint Maartensdijk

Vacature Sint-Maartensdijk

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Zoek jij een leuke baan als assemblage/productie medewerker? En kan jij met eigen vervoer in Sint-Maartensdijk komen? En ben jij beschikbaar om fulltime in twee ploegen te werken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Voor onze klant zijn wij per direct opzoek naar gemotiveerde werknemers. Je komt te werken in een productiebedrijf van luchtkoelers. De werktijden zijn van 06:00 - 14:45 uur en 14:40 - 23:25 uur. En je zal ongeveer €12,50 bruto verdienen + een ploegentoeslag van 17,25%.

Wat ga je doen?
• Inbouwen en samenstellen van warmtewisselaars door het monteren van plaatwerk, warmte elementen (op maat buigen), ventilatoren en het elektrisch bekabelen van deze elementen en ventilatoren.
• Doornemen van tekeningen en schema’s. Verzamelen en reinigen van de onderdelen. Controleren van de onderdelen op beschadigingen en de juiste maatvoering.
• Volgens testinstructies testen van de blokken door deze met behulp van een hijskraan in een waterbak te dompelen en onder water met perslucht visueel te controleren op lekdichtheid.

Onze klant die gevestigd is in Sint Maartensdijk is een specialist in het ontwerpen, produceren en verkopen van luchtkoelers en luchtgekoelde condensors voor de industriële koel- en vriestechniek. De toepassingen variëren van het langdurige koelen van fruit en invrieslijnen voor levensmiddelen, tot testkamers voor de automobielindustrie.

Wat bieden wij jou?
• Inschaling in de cao geldend bij opdrachtgever;
• Mogelijkheid tot pensioenopbouw;
• 8% vakantiebijslag, 25 vakantiedagen, ATV toeslag indien van toepassing;
• Doorbetaling bij Nationale feestdagen;
• Correcte wekelijkse uitbetaling;

Ben je enthousiast geworden, neem dan snel contact met mij op. Dan ga ik samen met jou kijken wat bij jou past en welke mogelijkheden we jou kunnen bieden. Bel naar 0164-259400, mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of solliciteer via de knop hieronder, dan neem ik contact met jou op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Sint-Maartensdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Sint-Maartensdijk