user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Industrieel schoonmaker

Vacature Uden

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij bent op zoek naar een baan! Heb jij ervaring met het schoonmaken van productieruimtes? Of juist met een hoge druk reiniger? Ben je op zoek naar een fulltime baan? Voor een productiebedrijf in Uden waar brood en banket gemaakt wordt zijn wij op zoek naar een industrieel schoonmaker. Benieuwd wat het in houdt? Dat lees je hier onder.Wat ga je doen als industrieel schoonmaker in Uden?Wanneer je begint bij dit bedrijf in Uden ga je onder andere de productieruimtes schoonmaken. Er worden hier tal van lekkernijen geproduceerd zoals vers brood, taarten, gebak en ander banket (en dit ruik je tijdens het werken ook!) Het is belangrijk dat je weet om te gaan met een hoge druk reiniger en dat je al eerder grote productieruimtes hebt schoongemaakt. Je zult daarnaast ook een gedeelte van het sanitair en de kantoren meepakken in het poetswerk. Je doet dit niet alleen maar samen met jouw collega's! Het werk vraagt fysiek redelijk wat van je, daarom is het belangrijk dat je geen lichamelijke klachten hebt. Aan de positieve kant hoef je daarna dus niet meer naar de sportschool! Je werkt samen in een leuk team en samen zorgen jullie er voor dat de productieruimtes weer spik en span zijn, zodat de productiemedewerkers volgens de juiste hygiëne voorschriften hun werk kunnen doen!Wat krijg jij daar voor terug?
 • Een fulltime functie voor langere tijd
 • Kans op een contract direct bij de opdrachtgever bij goed functioneren
 • Een startsalaris van €10,43 bruto per uur vanaf 22 jaar
 • Loopbaanbegeleiding vanuit Tempo-Team, vind je het toch niet zo leuk? Dan gaan wij samen met je kijken naar andere mogelijkheden
 • Opleidingsmogelijkheden, het bedrijf biedt tal van mogelijkheden om certificaten te halen
 • Toegang tot meer dan 100 online trainingen via Tempo-Team
Wie ben jij?
 • Je hebt ervaring met de schoonmaak van productieruimtes
 • Je hebt ervaring met het schoonmaken met een hoge druk reiniger
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je spreekt goed Nederlands
 • Je bent betrouwbaar, dat wil zeggen dat je op tijd komt, je netjes afmeld als je ziek bent of niet kunt komen, en je je afspraken nakomt.
Heb je interesse om aan de slag te gaan als industrieel schoonmaker in Uden? Of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of bel even met Sarah of Sem via 0492-350390 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Uden
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Uden