user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator 4 ploegendienst

Vacature Deventer

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Wil jij als operator werken voor een toonaangevend bedrijf in Deventer gespecialiseerd in consumentenverpakkingen van glas en metaal, dan is deze baan iets voor jou.
Je gaat werken op de afdeling waar deksels van glas en metaal worden gemaakt voor de foodsector. Enkele mooie klanten van dit bedrijf zijn o.a. Heinz, Friesland Campina en ArlaJouw voornaamste taak als operator is het met je ploeg draaiende houden van de easy opening en partial opening lijnen. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor het ombouwen en afstellen van deze lijnen. Wanneer zich een storing voor doet ben jij de eerst verantwoordelijk waarbij je zelf moet kijken of je het op kan lossen en anders het melden van de storing bij de technische dienst.
Hiernaast ben jij met je collega’s verantwoordelijk voor
- het bij- en aanvullen van grondstoffen/producten;
- de kwaliteitscontroles op de producten gedurende het proces;
- het op orde en schoon houden van je werkplek.

Wat hebben wij jou als operator te bieden:
- Uitdagend werk in een 4 ploegensysteem;
- Een bruto uurloon van € 13,72, een ploegentoeslag van 24% tot 38% en een interessante winst uitkering;
- Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis fitness en het gebruik maken van het fietsplan;
- Ruime interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
- Een informele werksfeer in een hecht team.

Wat vragen wij van jou:
- MBO-niveau 3, werk- en denkniveau;
- Ervaring in een soortgelijke productieomgeving;
- Bereidheid tot werken in ploegendiensten (4 ploegensysteem)

Wil jij als mechanisch operator werken bij dit gave bedrijf in Deventer? Solliciteer dan via de knop of bel ons op 074-3574300 en vraag naar Luit of Sandra! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Deventer