user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Klantenservice medewerker schade Unigarant

Vacature Hoogeveen

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ieder jaar komen er bij Unigarant per telefoon, e-mail en post meer dan één miljoen vragen over onze verzekeringen binnen. De schademeldingen worden door een dynamisch team in behandeling genomen. Op dit moment zijn wij op zoek naar meerdere klantenservicemedewerkers schade voor de periode van mei t/m uiterlijk oktober. Nadat je koning of koningin bent geworden in de functie van schadebehandelaar, is er een mogelijkheid om verder te gaan in de functie van klantcontact medewerker.Wat ga je doen?
Je zorgt er in de zomerperiode voor dat je op een professionele manier de schade meldingen telefonisch afhandeld en de schades die ingediend zijn op de juiste manier behandeld. Je krijgt daarvoor natuurlijk eerst een interne opleiding om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Persoonlijke verantwoordelijkheid, initiatief en continu verbeteren zijn daarin erg belangrijke vaardigheden.Je werkt in een zelfsturend team met veel gezellige collega's. Zo’n team bestaat uit +/- 10 medewerkers. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor de verdeling en behandeling van schades. Ieder team heeft de vrijheid om, binnen bepaalde kaders, onderling te organiseren hoe doelstellingen worden gerealiseerd. De teammanagers zijn daarin vooral faciliterend en begeleidend.Wij bieden jou:
 • Salaris van €11,82 zonder WFT's tot €12,20 bruto per uur met WFT's;
 • De opleiding voor het behalen van het WFT basis;
 • Dertiende maand en de keuzemogelijkheid tot extra salaris of verlof;
 • Een betaalde training;
 • Diverse andere trainingen op het gebied van social media, commercie, communicatie en persoonlijke effectiviteit.
En wat breng je daarvoor mee?
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je kunt starten op 20 mei 2019 aan de betaalde training van 4 weken;
 • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met verzekeringsproducten;
 • Het behalen van de WFT is een pré, niet verplicht
 • Jij weet op een klantvriendelijke wijze duidelijkheid te creëren en grenzen te stellen.
Onze voorkeur gaat uit naar gemotiveerde kandidaten die bereid zijn om minimaal 4 dagen (32 uur) per week beschikbaar zijn. Werktijden tussen 8:00-18:00 uur (geen zaterdagwerk, geen avonden).Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de bovengestelde eisen? En wil jij ook graag "part of the team" worden en je verder gaan ontwikkelen bij Unigarant in Hoogeveen? Solliciteer dan direct en ga volgende week al op gesprek! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hoogeveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Hoogeveen