user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Sales support medewerker

Vacature Son en Breugel

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Sales support medewerker
Onderweg naar je werk, kom je terecht in een file. Balen, want nu kom je te laat op je werk… Op de rijstrook naast je staat een vrachtwagen stil. hey, deze herken je! Dit is een vrachtwagen afkomstig van het bedrijf waar jij werkzaam bent! Jouw eerste gedachte is: ‘Zodra ik op mijn werk ben, ga ik meteen de klant inlichten dat de vracht wellicht wat later is’.

Wat ga je nog meer doen als sales support medewerker?
Je bent hét aanspreekpunt voor het hoofdkantoor van de klant en dan met name voor de operationele zaken. Nu zien we je denken: ‘operationele zaken? Wat bedoelen ze daar nou allemaal mee?’ Nou, je kan hierbij denken aan levertijden, zoals hierboven beschreven. Maar ook prijswijzigingen, leverdagen en informatie over bijvoorbeeld acties. Heel breed dus! Het is daarom belangrijk dat je de klant kent om deze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor jouw beeld, de werkzaamheden bestaan ongeveer uit 20% klantcontact en 80% administratieve werkzaamheden.

Nu snap je natuurlijk dat er ook vragen of klachten kunnen ontstaan. Daarom is het jouw taak als sales support medewerker om klantvragen te beantwoorden en klachten op te lossen. Om de kwaliteit van de dienstverlening zo hoog mogelijk te houden, maak en analyseer je als sales support medewerker rapportages voor de klant over bijvoorbeeld omzet en afzet. Klinkt interessant toch?

Wat krijg je van ons?
 • Een contract direct bij de opdrachtgever;
 • Een uitdagende functie voor 24 tot 36 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid);
 • De kans om aan de slag te gaan bij een toonaangevende groothandel in food en non-food producten;
 • Een salaris tussen €2100 en €2400 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een goede werksfeer met leuke collega’s.

Wat vragen we van jou?
 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en toont initiatief;
 • Je kan goed werken met systemen en jouw kennis van Microsoft Office is uitstekend;
 • Je heb gevorderde kennis van Excel; maken van draaitabellen, formules invoeren;
 • Jouw communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed;
 • Zowel individueel als in teamverband werken gaat je goed af.

Wil je met ons in contact komen? Dat kan op vele manieren! 
- Solliciteer via www.tempo-team.nl met de solliciteerbutton boven in het scherm! 
- Bel naar 040 2697960 en vraag naar Ivon of Ilse.We hopen jou spoedig te spreken! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Son en Breugel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Son en Breugel