user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Telemarketeer - Business development specialist

Vacature Breda

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij nieuwsgierig aangelegd en wil je altijd alles te weten komen? Ben je communicatief vaardig en daarnaast ook nog een echte doorzetter? Dan is deze uitdaging echt iets voor jou! Jij kan nu, zowel fulltime als parttime, aan de slag als telemarketeer, ook wel business development specialist genoemd. Nieuwsgierig geworden naar de functie? Lees dan hieronder meer.Wat ga je doen;
Je verzamelt zoveel mogelijk informatie om het databestand zo compleet en up-to-date mogelijk te houden. Daarnaast ben je het commerciële verlengstuk van de sales en marketing en genereer je leads o.a. bij grote IT-spelers. Je maakt samen met je collega's afspraken voor de klanten en spreekt met managers, afdelingshoofden of zelfs directeuren van grote bedrijven.

Wat deze functie nog beter maakt, is dat jij zelf je voorkeur wat betreft de werkdagen aangeeft. Het is voor deze functie namelijk mogelijk om zowel een fulltime als parttime dienstverband aan te gaan. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:15. Je wordt goed ingewerkt en krijgt een training van 2 weken.

Wat bieden wij;
  • Een uitdagende baan voor minimaal 24 en maximaal 38 uur per week
  • Een salaris van € 11.72 per uur
  • Een super moderne werkplek, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer
  • Verschillende opleidingstrajecten en mooie doorgroeimogelijkheden
  • Een goed en betaald inwerktraject van 2 weken
 Wie ben jij;
  • Je beschikt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt commercieel inzicht en sales ervaring in B2B
  • Je spreekt zowel Nederlands als Engels en bij voorkeur ook Frans
  • Je kunt goed luisteren, je hebt oog voor detail, en het lef om door te vragen
  • Je bent communicatief vaardig, leergierig en je hebt goede telefoon skills
 Waar kom je te werken;Een modern en innovatief bedrijf wat gelooft in de kracht van het individu. Je komt te werken in zelfsturende teams met veel ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.
Enthousiast geworden? Dat snappen we! Laat het ons zo snel mogelijk weten met jouw motivatie.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Breda