user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Container monteur in Moerdijk

Vacature Moerdijk

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij ervaren als monteur aan auto’s, wagens en/of tankcontainers? Wil jij werken in een klein team waarbij je jouw kennis ook overdraagt aan de nieuwe generatie monteurs? Voor een grote speler in de transportindustrie in Moerdijk zijn wij op zoek naar een ervaren monteur voor op de werkplaats van de tankcontainers. Heb jij hier ervaring in en ben jij op zoek naar een schone, nieuwe werkplek met een goede werksfeer en een uitstekend personeelsbeleid? Lees dan verder!

Als ervaren containermonteur ga jij:

 • Zelfstandig repareren van schades aan het frame en body van diverse tankcontainers
 • Monteren en demonteren van o.a. flenzen, afsluiters, pakkingen en leidingen
 • Verwijderen en vernieuwen van plaatwerk en isolatie aan de containers

Dit vragen we van jou:

 • Ruime aantoonbare werkervaring als containermonteur, automonteur of soortgelijk
 • Woonachtig in de buurt van Moerdijk
 • Zelfstandigheid en een proactieve werkhouding

Dan krijg jij van ons:

 • Een fulltime functie in een gloednieuwe werkplaats met nieuwe apparatuur en gereedschappen
 • Een detacheercontract van een jaar óf een contract direct bij het bedrijf bij gebleken geschiktheid
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een goed marktconform basissalaris en ruime aanvullende opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de ervaren tankcontainer monteur die wij zoeken? Of wil jij een overstap maken van de voertuigindustrie naar tankcontainers? Solliciteer dan via de knop of neem contact via 010-4104477, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een appje naar 0613579702. We komen graag in contact met je!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Moerdijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Moerdijk