user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Administratief medewerker

Vacature Enschede

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Administratief medewerker
Word jij enthousiast van een functie als administratief medewerker waarbij jij verantwoordelijk bent voor de administratieve ondersteuning van het dienstverleningsproces? Solliciteer dan direct op de functie van administratief medewerker.Wat ga je doen?
Als administratief medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor de administratieve ondersteuning van het dienstverlengingsproces. Als administratief medewerker draag je zelfstandig zorg voor een adequate (financieel) administratieve voorbereiding, begeleiding en afhandeling van (deel)processen in het team. Daarnaast heb je telefonisch contact met klanten en instanties, beheer je agenda’s en een mailbox. Wat krijg je van ons?
 • Baanzekerheid. Als administratief medewerker kan je direct aan de slag voor een periode van 6 maanden met optie tot verlenging.
 • De mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen en deel te nemen aan de Academie.
 • Een goed salaris. Afhankelijk van je ervaring krijg je een marktconform salaris. Jouw inzet wordt gewaardeerd én beloond!
Wie ben jij?
Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Niet alleen schriftelijke, maar ook mondeling ben jij een stevige gesprekspartner voor zowel klanten als collega’s. Je schakelt moeiteloos tussen de verschillende werkzaamheden en contacten die je legt. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en weet dit te combineren met het nauwkeurig verwerken van gegevens in geautomatiseerde systemen. Fulltime beschikbaar (36 uur)Jou werkomgeving bij …
Je gaat werken bij de Twentse Overheid in een modern kantoor waar een informele werksfeer heerst. Je zit samen met 10 – 15 collega’s in een mooie grote ruimte. Deze grote ruimte kan wel een beetje hectiek met zich mee brengen, maar hier ben jij uiteraard wel tegen opgewassen! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Enschede