user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker klantenservice

Vacature Den Haag

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Medewerker klantenservice ANWBBen jij een enthousiaste en klantgerichte klantenservice medewerker? En wil je de avonden graag vrij? Dan ben je bij het Leden Service Center van de ANWB op de juiste plek, waarbij geen dag hetzelfde is!Het groeiende Leden Service Center is op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker die het team komt versterken.Hoe ziet je dag eruit?Bij het Leden Service Center ben jij het aanspreekpunt voor mensen met de meest uiteenlopende vragen. Zo spreek je het ene moment een vader die met het gezin naar de camping in Spanje rijdt. Het andere moment spreek je een jong stelletje dat last minute heeft besloten om samen naar Parijs te gaan. Kortom geen dag is hetzelfde. Deze mensen kun jij heel goed helpen want jij haalt op kosten van Tempo-Team jouw WFT Basis en WFT Schade Particulier.Jij zult je gedurende het studeren voor je WFT Schade Particulier voornamelijk bezig houden met de klanten die iets willen wijzigen of een korte vraag hebben.TeamJe komt terecht in een team met enthousiaste collega’s. Grote kans dat je dagelijks aan een andere bureau zit en met andere enthousiaste collega’s werkt. Zo kun je van iedere collega iets bijleren! Hoe leuk is dat?!Dit bieden wij:
 • Een startsalaris van €10,29 per uur (indien in het bezit van WFT Basis). En een salaris van €11,29 na het behalen van een WFT Schade diploma. De WFT Schade dient gehaald te worden binnen drie maanden.
 • WFT Schade certificaat behalen op kosten van Tempo-Team
 • Reiskostenvergoeding
 • 5,58% eindejaarsuitkering
 • Een gevarieerd team met een goede werksfeer
Wie ben jij?
 • Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Jij bent tussen de 20-40 uur per week beschikbaar
 • Je hebt werkervaring in een klant – en servicegerichte omgeving
 • Je bent bereid om je WFT Basis en Schade te halen
Werken bij de ANWBWerken bij ANWB betekent werken bij een unieke organisatie. De ANWB heeft een cultuur waarin mensen open en respectvol met elkaar omgaan. Er zijn mogelijkheden om flexibel te werken (28 t/m 36 uur per week) en in de avonden kun je genieten van je vrije tijd. Je zult namelijk van 08:30 en 18:00 worden ingepland. Een keer in de twee weken wordt je op zaterdag ingepland van 10:00 tot 16:00.Ben jij net zo enthousiast als wij en heb je zin om bij de ANWB aan de slag te gaan?Solliciteer via de knop hieronder of neem direct contact met ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 070-3130780.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Den Haag