user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature pakketsorteerder Meppel

Vacature Meppel

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 15 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wil jij in de vroege uurtjes en in de avond uren aan de slag als magazijnmedewerker? Wil je overdag tijd hebben voor wat anders? En ook nog €10,13 verdienen? Dan kan bij DPD te Meppel.Ben je nu al enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande gegevens. Whatsappen kan ook!

Bestel je zelf wel online artikelen? Dan kan het zijn dat jou pakketje voorbij komt bij DPD. Je zet de artikelen vanaf de lopende band klaar voor de vrachtwagenchauffeur. Dit kan van alles zijn. Denk dan aan kleine pakketjes met bijvoorbeeld schoenen, maar het kan ook zijn dat er 10 vloerkleden voorbij komen. Je kan je wel voorstellen dat je als magazijnmedewerker fysiek hiervoor in orde moet zijn.Als magazijnmedewerker kom je te werken in twee ploegen, namelijk middag en nacht. De middagdienst is van 16.30u t/m 22.00u en de nachtdienst is van 02.00u t/m 07.30u. Tijdens deze diensten ben je verantwoordelijk voor het juist verwerken van de in- en uitgaande postpakketten.

Wat krijg je:
 • Een salaris van €10,13 bruto per uur;
 • Een ploegentoeslag vanaf 20:00 uur (30%) én voor 06:00 uur (45%);
 • Een functie op een no-nonsense werkvloer;
 • Ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en toegang tot de DPD Benefits (met daarin mooie aanbiedingen op uitjes, vakanties en aankopen);
 • Een buddy die je begeleidt.

Jij beschikt over het volgende:
 • Geen lichamelijke klachten (pakketten kunnen namelijk zwaar zijn);
 • In de nacht en avond kunnen en willen werken;
 • Nederlands kunnen lezen en begrijpen;
 • Een leeftijd vanaf 18 jaar ivm de werktijden;
 • Eigen vervoer (is noodzakelijk i.v.m. bereikbaarheid bedrijf en de werktijden).

Ben jij de magazijnmedewerker die ik zoek? Laat dan alles los, laad jezelf op en solliciteer met de knop hierboven, mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of bel naar 038-4261999 en vraag naar Mirjam. Whatsappen kan natuurlijk ook naar 0682662238. Mirjam neemt telefonisch contact met je op om de vacature door te nemen. Maak jij een goede indruk? Dan zetten we je graag door naar onze collega's op locatie zodat je gauw op rondleiding kunt en snel kan starten als magazijnmedewerker . Hopelijk tot snel! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Meppel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Meppel