user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Klantenservice Medisch

Vacature Arnhem

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 37 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de dienstverlenende klantenservicemedewerker Medisch die wij zoeken?

Voor het CBR in Arnhem zijn wij op zoek naar medewerkers klantenservice met een medische achtergrond voor de afdeling Klantenservice Medisch. Wij zoeken kandidaten op Mbo+ of Hbo niveau met een medische/ zorg opleiding (bijvoorbeeld verpleegkunde of fysiotherapie) die niet meer in de zorg willen werken, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging!

Je volgt een interne opleiding van 2 maanden; waarvan je 1 maand meedraait op de "gewone" klantenservice en de andere maand gericht is op verdieping in medische vaktermen.

Functieomschrijving:
- Behandelen van telefonische, email, schriftelijke en online klantvragen op medisch gebied, verzoeken en klachten van voornamelijk klanten en artsen met betrekking tot producten, diensten, procedures en/of voorwaarden van CBR Medisch;
- Het naar volle tevredenheid begeleiden van klanten en artsen in het proces van beoordeling van Rijgeschiktheid door pro-actief, volledig en juist te informeren en het correct verwerken van klantgegevens in het administratieve systeem.

Functie-eisen:
-MBO+/ HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld verpleegkunde of fysiotherapie)
-Kennis van betreffende medische terminologie en fysiologie ten aanzien van Rijgeschiktheid
-Uitstekende computervaardigheden, snel kunnen schakelen tussen verschillende programma’s
-Beheerst Office (Word,Excel en Outlook)
-24 tot 30 uur óf 30 uur tot 37,5 uur per week flexibel beschikbaar
-Maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.30 uur

Competenties:
Klantgerichtheid, analytisch vermogen, communicatieve vaardig, stressbestendig, resultaatgericht en probleemoplossend vermogen.De functie is ingeschaald in schaal 50 van de CAO CBR (€ 2601,63 per maand op basis van 37,5 uur per week). De functie is voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor deze functie moet een verklaring omtrent gedrag overlegd kunnen worden.

Heb jij interesse in deze functie, laat het ons dan zsm weten. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem