user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Interieurverzorger Beekse Bergen

Vacature Hilvarenbeek

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • Lagere school of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 15 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De Beekse Bergen, een van de leukste dierentuinen van Nederland is op zoek naar een parttime interieurverzorg(st)er. Ben jij op zoek naar een parttime baan voor overdag én niet in het weekend?

Wat ga je doen?

Als interieurverzorg(st)er bij de Beekse Bergen ga je de lodges schoonmaken. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het opruimen en poetsen van deze huisjes. Doordat je in een vakantiepark aan het werk bent voelt je werk een klein beetje alsof je op vakantie bent! Je werkt in een leuk team en samen zorgen jullie er voor dat de gasten schoon aan hun vakantie kunnen beginnen. De vacature staat open voor 15 uur per week. Je werkt op maandag, woensdag en vrijdag van 10:00u in de ochtend tot 15:00u in de middag. Ideaal om te combineren met een druk gezinsleven of kleine kinderen bijvoorbeeld!

Wie ben jij?
- Bij voorkeur heb je ervaring met schoonmaken van hotelkamers of vakantiehuisjes
- Je bent 15 uur per week beschikbaar
- Je hebt eigen vervoer
- Je woont in de directe omgeving van Hilvarenbeek

Wat krijg jij er voor terug?
- Een salaris van €10,83 bruto per uur
- Kans op kaarten voor de Efteling
- Een fijne baan in dagdienst
- Je komt te werken in een gezellig team

Interesse in de vacature van interieurverzorg(st)er Beekse Bergen? Reageer dan snel op de vacature of bel even met Sarah via 0492-350390.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hilvarenbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Hilvarenbeek