user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verkoopmedewerker

Vacature Middelburg

Tempo-Team
 • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij opzoek naar een bijbaantje voor 16 uur in de week bij een organisatie van verkeer en toerisme. Want de ANWB in Middelburg is opzoek naar een verkoopmedewerker die onze klanten graag te woord kunnen staan en onze producten/diensten goed kunnen adviseren. Ben jij iemand die zichzelf in een ANWB winkel ziet staan en ben jij iemand die toegankelijk is en communicatief sterk lees dan snel verder!

 

Wij zijn opzoek naar iemand die van donderdag t/m zaterdag aan de slag kan gaan bij de ANWB. Ook de ANWB heeft drukke periodes en deze valt altijd in de lente/zomer. De ANWB werkt met een maandelijks rooster die met je wordt besproken. Bij de ANWB staat de beleving van de klant centraal. Je kunt een balans vinden tussen het actief verkopen van producten en het leveren van de juiste service. Je verzorgt de winkel volgens het winkelbeeld van de ANWB en de aanwijzingen van het winkelmanagement.

Dit vragen we:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid in het weekend en vakantieperiode
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Topografische kennis
 • Flexibele houding
 • Resultaatgericht
 • Teamspeler
 • Sociaal en communicatief vaardig

Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan hieronder!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Middelburg