user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch medewerker

Vacature Sittard

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een structurele functie waarin je opgeleid wordt tot NDO medewerker? Lees dan snel verder!

Ben jij niet vies van hard werken. Ben jij flexibel en vind je het niet erg om onregelmatig te werken? En beschik jij ook nog eens over technisch inzicht? Dan kunnen wij jou een interessante positie binnen een mooie organisatie bieden. Ter uitbreiding van de teams zoeken wij gemotiveerd personeel in welke wij graag investeren. Zeggen onderstaande termen je niet direct iets maar wil je deze wel graag leren? Dan is dit je kans! Wij leren het je namelijk graag!

Werkzaamheden:
- Je werkt in teamverband en voert niet-destructief materiaalonderzoek uit. Voorbeelden van niet-destructief materiaalonderzoek zijn röntgen- ultrasoon-, penetrant en magnetisch onderzoek; 
- Je rapporteert de onderzoekbevindingen;
- Je communiceert op de plaats van uitvoering uw onderzoekbevindingen met de klant;
- Je draagt zorg aan een veilige werkwijze in een veelal complexe werkomgeving;
- Je stelt je representatief op en bent daarnaast alert op nieuwe potentiële klanten.

Je werkplek:
De afdeling NDO inspecteert en controleert technische installaties. Van bovengrondse opslagtank tot pijpleidingen, van toezicht op de nieuwbouw van plant tot en met inspectie bij een bedrijfsstop. Als NDO-medewerker onderzoek je kritische lasverbindingen en bepaal je eventuele wanddikte-afnames in constructies, plaat of- pijpmateriaal.

Onze opdrachtgever biedt technische diensten, die zekerheid geven over de kwaliteit van goederen, materialen, etc. De activiteiten omvatten o.a. het uitvoeren van technische inspecties, het opstellen en vertalen van technische documentatie en het uitvoeren van niet-destructief onderzoek.

Profiel:
Heb jij een technische achtergrond en beschik je over MBO werk- en denkniveau, dan zijn we op zoek naar jou! Herken jij je verder in onderstaande aanvullende eisen? Reageer dan nu!

- Jij bent in het bezit van een VCA certificaat;
- Jij vind het niet erg om onregelmatig te werken;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Verder ben jij:
- Zelfstandig;
- Leergierig;
- Flexibel;
- Nauwkeurig.

Wij bieden:
We bieden een interessante loopbaan en een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

- Opleidingen en trainingen;
- Vakantietoeslag van 8% op jaarbasis;
- Aantrekkelijk sport- en fietsplan;
- Collectieve pensioen en zorgverzekering.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Sittard Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Sittard