inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Commercieel medewerker binnendienst - Haarlem

2017-01-10

Vacature in Haarlem

Tempo-Team
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 32 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Commercieel medewerker Engie
Als commercieel medewerker voor Engie heb je een uitdagende en afwisselende baan. Je werk bestaat uit het pro actief, telefonisch benaderen (outbound) van potentieel nieuwe MKB klanten voor energieleverancier Engie. Deze business to business campagne staat garant voor een echte uitdaging! Samen met een sterk aanbod en uitstekende ondersteunende systemen moet je ieder gesprek weer zoeken naar saleskansen en creatief omgaan met weerstand. Met jouw snelle leervermogen, enthousiasme en vlotte babbel pas jij goed in het team van salestoppers en weet je samen met hen deze campagne tot een knallend succes te maken! Kortom, jij als commercieel medewerker voor Engie wordt een echte sales expert en deinst niet snel terug voor een uitdaging! Lijkt het jou leuk om te werken voor een van de grootste energie leveranciers ter wereld? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat biedt een baan als commercieel medewerker jou?
De mogelijkheid om zelf je werktijden te bepalen (tussen de 16 en 32 uur per week).
Een mooie opstap naar een volgende stap in jouw sales carrière.
Doorgroeimogelijkheden naar een functie als supervisor.
Een startsalaris conform leeftijd met ieder half jaar de mogelijkheid tot een verhoging.
Een informele werksfeer waar ruimte is voor plezier.
Masterclasses gegeven door professionals uit het vak.

Wie zoeken wij?
Wil je graag leren verkopen en een bijdrage leveren aan het succes van Engie? Dan zoeken wij jou! Ervaring met telefonische verkoop is mooi mee genomen, maar wat we het aller belangrijkst vinden is dat je de drive hebt om jezelf te ontwikkelen en doorzet totdat het gelukt is. Verkopen kunnen wij je tenslotte prima leren!
Woorden die echt op jou van toepassing zijn: (pro)actief, energiek, alert, snel van stof en enthousiast. Verder beschik jij over:
MBO werk- en denkniveau;
Uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden;
Resultaat- en doelgerichte werkwijze;
Het vermogen om snel te leren.

Enthousiast? Reageer dan nu via www.tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Haarlem Bekijk alle 397 vacatures