inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Commercieel medewerker binnendienst - Utrecht

2017-01-11

Vacature in Utrecht

Tempo-Team
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een acquisitiebureau gevestigd in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een commercieel medewerker voor de binnendienst. Dit bedrijf houdt zich bezig met het generen van gekwalificeerde nieuw business bezoekafspraken als start van een succesvolle sales cyclus voor haar opdrachtgevers.

Bij deze B2B-calls zijn belscripts niet aan de orde. De binnendienst medewerker bepaalt per prospect welke propositie het beste aansluit, bereid zich zodanig voor dat de prospect overtuigd is dat hij uniek is, en dat de medewerker over voldoende kennis en inzicht beschikt in de bedrijfsprocessen. Het gaat om het voeren van een inhoudelijk gesprek, waarbij tweerichtingsverkeer van belang is. Ieder gesprek is anders en eist de volledige aandacht. Om dit te bereiken biedt het bedrijf je continue training en coaching op gespreksvoering en inzicht.

Het gaat om een functie van 3-5 dagen per week (21,5-36 uur). Het basis salaris is € 9,00 bruto per uur. Dit wordt bij goed (op target) functioneren aangevuld met bonussen tot een fulltime maandsalaris van € 2.500 - 2.800,- bruto.

Functie-eisen:
- Minimale opleiding MBO-4
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Sociaal- en communicatiefvaardig
- Resultaatgericht
- Commerciele instelling, kansen zien
- Overtuigingskracht
- Initiatiefrijk
- Zelfstandige werkhouding

Is jouw interesse gewekt en voldoe je aan bovenstaande functie-eisen? Solliciteer dan via onderstaande solliciteerbutton.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Utrecht Bekijk alle 2.209 vacatures