inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Commercieel medewerker binnendienst - Almere

2017-01-11

Vacature in Almere

Tempo-Team
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij die commerciele topper die het team van onze klant komt versterken? Voor een aantal opdrachtgevers in de regio Almere zijn wij met grote regelmaat op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze functie ondersteun jij jouw collega's in de buitendienst.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van relatiebeheer, het verwerken en opvolgen van offertes en opdrachten, beheer van jouw eigen klantenportefeuille en het inplannen van afspraken. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het opvolgen en bewaken van het volledige verkooptraject .

Wij zijn op zoek naar kandidaten die het liefst 2 jaar commerciele werkervaring hebben. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebben(Engelse taalvaardigheid is een pré) en die het leuk vinden om commerciele verkoopgesprekken te verrichten.

Jij ziet kansen en weet wat er in jouw branche speelt. Jij signaleert verkoopsignalen en jij weet door jouw communicatieve talent te krijgen wat jij wil. Het werken met targets is voor jou een uitdaging en jij vindt het geen probleem om jouw collegas zowel commercieel als administratief te ondersteunen.

Reageer dan via deze site met een recent CV en een uitgebreide motivatie.
Alleen sollicitaties via de website worden in behandeling genomen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Almere Bekijk alle 621 vacatures