inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Callcentermedewerker outbound - Almere

2017-01-11

Vacature in Almere

  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Krijg jij energie van het van het verkopen van diensten of het binnen halen van klanten? Zo ja, dan komen wij graag met jou in contact! Voor een drietal call centers in de omgeving van Almere zijn wij structureel op zoek naar call center medewerkers outbound.

Doel van de functie:
Als commercieel callcenter medewerker (outbound) heb je telefonisch contact met prospects & klanten. Het doel van de functie is het afsluiten van verkooporders.
Door de toenemende groei van de bestaande projecten en de komst van nieuwe projecten, zijn wij continu op zoek naar nieuwe medewerkers.

Wie zoeken wij?
Ben jij een energieke persoonlijkheid op zoek naar een functie waarin geen enkele dag hetzelfde is? Dan is dit wellicht jouw baan.
Wij zijn op zoek naar commerciële gedreven teamplayers met overtuigingskracht. Mensen die graag willen werken in een dynamische omgeving.

Daarnaast:
-Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar
-Beschik je over goede communicatieve vaardigheden
-Beheers je de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift
-Heb je ervaring met klantcontacten (pre)
-Ben je minimaal 18 jaar of ouder

Wat bieden wij jou?
-Goede coaching en begeleiding om je te helpen bij het behalen van je projectdoelstellingen
-Werktijden maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
-Interne doorgroeimogelijkheden
-Marktconform salaris
-Bonusregeling
-Tegemoetkoming in reiskosten
-De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding welke aansluit op jouw functie
-Wekelijks vers fruit op het werk

Enthousiast geworden na het lezen van deze advertentie?
Reageer dan snel!
Alleen sollicitaties via de website worden in behandeling genomen.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Almere Bekijk alle 607 vacatures