inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Commercieel medewerker bij Vodafone - Almere

2017-01-11

Vacature in Almere

Tempo-Team
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 30 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Commercieel medewerker bij Vodafone
Ga jij geen uitdaging uit de weg en sta je graag in contact met mensen? Dan is dit jouw kans om voor dé specialist in klantcontact te werken, Conduent en voor een internationaal groot merk, Vodafone. Dat kan in de functie van commercieel medewerker.

Wat ga je doen
Allereerst begin je je werkdag natuurlijk met een kopje koffie. Vervolgens ga je klanten van Vodafone bellen. Het kan namelijk zo zijn dat zij een abonnement hebben die niet meer goed bij hun behoefte aansluit. Ze bellen bijvoorbeeld minder maar hebben wel nog een grote belbundel, of juist andersom. En wat te denken van een voordelig 3-in 1 pakket? Het is aan jou om de klant zo goed mogelijk te adviseren en te helpen en daarbij je commerciële inzicht te gebruiken.

Wie jij bent
Jij hebt een vlotte babbel en vindt het leuk om met verschillende klanten te praten, zowel zakelijk als particulier. Verder is het belangrijk dat je:

* tussen de 20 en 40 uur per week kunt werken
* Je 2 avonden per week beschikbaar bent
*Je in de gelegenheid bent om een fulltime training te volgen van maandag 6 februari tot
en met vrijdag 17 februari (9:00 -17:00 uur weekend vrij).

Dit krijg jij van ons
Je komt terecht in een afwisselende (bij)baan met flexibele werktijden en veel gezellige collega's. Je krijgt coaching on the job en je start met een betaalde training.

Daarnaast kun je rekenen op:
* Startsalaris 23 jr. eo € 8,96 bruto per uur. Hier komt nog vakantiegeld bij
* Bonussen verdienen. Bijvoorbeeld Conduent punten, waarmee je kunt sparen voor
tegoedbonnen, maar ook voor uitjes. En je kunt cashbonussen verdienen.
* OV wordt volledig vergoed
* Doorgroeimogelijkheden naar trainer of teamleider

Jouw werkomgeving bij Conduent
Bij Conduent kom je te werken in een enthousiast en gevarieerd team van 20 man. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 8:00 tot 18:00 uur. Waardoor je veel flexibiliteit in je werktijden hebt.

Enthousiast? Dan wil ik jou graag beter leren kennen. Solliciteer vandaag nog en dan neem ik binnen één dag telefonisch contact met jou op. Dan vertel ik je meteen alle ins en outs over de functie. Ik hoop je snel te spreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Almere Bekijk alle 620 vacatures