inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Heftruckchauffeur - Gorinchem

2017-01-11

Vacature in Gorinchem

Tempo-Team
  • MBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zit jij graag achter het stuur en ben jij iemand die nog nooit schade heeft gereden? Ben jij goed in het manoeuvreren? Is achteruit of vooruit inparkeren geen enkel probleem voor jou? In bezit van een geldig heftruckcertificaat? En werk jij ook graag met jouw handen naast heftruck werkzaamheden? Beantwoord jij deze vragen allemaal met een ja, dan zijn wij op zoek naar jou, lees verder!!

Voor onze opdrachtgever in Gorinchem zijn wij op zoek naar iemand die geintresseerd is in een duo functie van Heftrucker/Inpakker.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het wegrijden van volle pallets naar de daarvoor bestemde plaats, het terugnemen van lege pallets, het aanvoeren van materiaal zodat het inpakproces gewaarborgd blijft, het ombouwen van de productielijnen, het laden van pallets in de vrachtwagens.

Het rijden met glas vergt enige ervaring en gewenning hiervoor zal intern de nodige aandacht aan besteed worden. Daarnaast zal je als heftruckmedewerker voor aanvang van de heftruckwerkzaamheden een controle uitvoeren op de te gebruiken heftruck.

Belangrijk is dat het hier gaat om een duo functie. Dit betreft dat jij naast de heftruckwerkzaamheden ook inpakwerkzaamheden zal gaan uitvoeren. De verdeling hiervan is afhankelijk van de werkdrukte.

- De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag 7:30 t/m 16:30.
- De planner bepaalt op welke positie en functie de medewerker wordt ingepland
(inpakker, aflosser, heftruckchauffeur etc.)
- Verdeling werkzaamheden in winter 60% Inpak/ 40% heftruck.
- Verdeling werkzaamheden zomer 90% heftruck/10% inpak.
- Inwerkperiode van een 1,5 maand voordat je ingeschaald wordt als heftruckchauffeur
- De mogelijkheid bestaat dat je als medewerker wordt ingezet op wisselende locaties
(Leerdam en Gorinchem).

Over welke kwaliteiten moet je beschikken?
- Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat, LBO niveau.
- Goede fysieke conditie, staand kunnen werken gedurende de hele dienst.
- Fulltime beschikbaar.
- Leeftijd min. 18 jaar, goede beheersing Nederlandse taal, kunnen werken onder
tijdsdruk.
- Werken in teamverband zodat het inpakproces aan de lijn geen vertraging oploopt.
- Vakantiekrachten kunnen niet reageren
- Geen vakantieplannen in de komende maanden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Interesse? Solliciteer dan direct online en zorg ervoor dat je een recent CV upload.
(Wij nemen enkel volledig ingevulde online sollicitaties in behandeling.)

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Sollicitatieprocedure

Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Gorinchem Bekijk alle 215 vacatures