user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Compliance Auditor

Vacature Amsterdam

Relatie van Yacht
 • Relatie van Yacht
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij IT Auditor?
200+ Werkgevers zoeken nu IT Auditors

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Als Auditor in het Compliance team binnen de afdeling Internal Audit houd je toezicht op de naleving van toepasselijke wet- en door de accountantsorganisatie regelgeving (o.a. de Wet toezicht accountantsorganisaties). Dat doe je door risico gestuurd compliance audits uit te voeren naar de opzet en werking van kwaliteitsprocessen en kwaliteitsbeheersingsmaatregelen. Daarbij voer je waar mogelijk deelwaarnemingen uit en identificeer je leermomenten als het gaat op kwaliteit bevorderend of –belemmerend gedrag. Je rapporteert jouw observaties, doet aanbevelingen op hoofdlijnen en stelt later vast welke effecten zijn bereikt. Met jouw onderzoeken en rapporten stel je proceseigenaren en afdelingshoofden in staat hun werkzaamheden verder te verbeteren en maak je het de beleidsbepalers van de accountantsorganisatie mogelijk om daarbij de juiste sturing te geven.

Vaardigheden en eigenschappen voor succes
 • je kunt op effectieve en efficiënte wijze (compliance) audits opzetten, uitvoeren, aansturen en rapporteren;
 • in gesprekken met collega’s in de organisatie luister je scherp en ben je in staat op de relatie te verbinden en op de inhoud te overtuigen;
 • je schrijft duidelijk, gestructureerd, nauwkeurig en gericht op de beoogde lezer;
 • je bent een conceptueel sterke denker die in staat is concepten op heldere wijze te vertalen naar de praktijk;
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert ook uitstekend in teamverband;
 • binnen het team ben je een toegankelijke collega en zoek je collegiaal overleg (o.a. vierogenprincipe);
 • je hebt een constructief kritische werkhouding: je erkent wat er goed gaat, identificeert snel het verbeterpotentieel en bent in staat om precies aan te wijzen waar iets beter moet;

lees meer

Gestelde eisen Hard skills
Je hebt een afgeronde (academische) opleiding tot RA, RO, CCO/CCP, CIA of gelijkwaardig en 5 tot 10 jaar ervaring in ‘audit’: als controlerend accountant, compliance officer, toezichthouder, internal auditor of vergelijkbaar. Hiernaast heb je uitstekende kennis van en ervaring met (compliance) audits, risicomanagement en beheersing van interne kwaliteitsprocessen. Enige kennis van en ervaring met (intern of extern toezicht op) accountantsorganisaties en het toepasselijke wettelijke kader (o.a. Wet toezicht accountantsorganisaties) is een vereiste.
Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels uitstekend in woord en geschrift.
 
Soft skills
De lerende organisatie is continue in beweging en het kan altijd beter. Daarom is in deze job ruimte voor innovatie, creativiteit, veelzijdige invalshoeken en het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van gedrag en cultuur. Hiernaast ben je optimistisch, beschik je over uitstekende onderzoek vaardigheden, ben je kritisch en kun je omgaan met een dynamische en veranderende omgeving.
 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Bedrijfsinformatie
Toonaangevende internationale speler binnen de assurance, tax, transaction en advisory services.
 
 
Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een en uitdagende en enerverende omgeving  in een snel veranderende organisatie  waar voldoende ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hiernaast is er de vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past.
 
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Malu Perpétua Alvino via telefoonnummer 06-19304503

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Amsterdam