user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Directievoerder/toezichthouder

Vacature Loppersum

Gemeente Loppersum
 • Gemeente Loppersum
 • MBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij de gemeente Loppersum heb ik een mooie opdracht als Directievoerder/Toezichthouder vanaf 1 januari 2019 tot en met 31-12-2020 (later starten in overleg) voor 24 uur per week.

De opdracht is ontstaan omdat de komende jaren in meerdere dorpen en wijken woningen en gebouwen versterkt (inclusief sloop en nieuwbouw) en vernieuwd moeten worden. Het gaat daarbij specifiek om de riolering en de openbare ruimte. Dit doet de gemeente in samenspraak met inwoners en overige belanghebbenden.  De bevingsproblematiek, krimp, de transformatie van het sociale domein en de heroriëntatie naar een gemeentelijke herindeling maken dit een erg complexe, maar mooie uitdaging.

Als directievoerder/toezichthouder heb je verder o.a. de volgende verantwoordelijkheden:
 • Je begeleidt projecten tijdens de realisatiefase en nazorg
 • Je voert directie en dagelijks toezicht op de werkzaamheden
 • Je werkt in verschillende projectteam en verzorgt samen met de projectleider de overleggen

lees meer

Gestelde eisen Voor deze opdracht is de gemeente op zoek naar een kandidaat met de volgende achtergrond:
 • Je hebt een Hbo-diploma en hebt in de afgelopen 5 jaar tenminste 3 jaar als Directievoerder/Toezichthouder in het aardbevingsgebied gewerkt
 • Je beschikt over brede kennis van RAW-systematiek en UAV
 • Je hebt ervaring met het opstellen van termijnstaten en projectadministratie  (er wordt gewerkt met Bakker & Spees)
In deze functie is het erg belangrijk om burgers te laten participeren in de projecten en zul je veel met hen communiceren. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP’er. Wij geloven in samenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden de juiste gesprekken naar de beste plekken. Waar je als professional het verschil kunt maken. Voor jou, de opdrachtgever én Yacht.
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Voor deze vacature bieden wij jou graag de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een contract bij Yacht of werken als ZZP’er.
 • Een bruto maandsalaris conform de CAR-UWO (tussen de €2.591,- en €3.805,-)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot een leaseauto, 25 vakantiedagen, een bonusstructuur, maar vooral ruime ontwikkelmogelijkheden.
Heb je interesse in deze functie of in het werken via Yacht? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ontvang graag uiterlijk voor 18 december je CV en motivatie, zodat we de tijd hebben om in gesprek te gaan.
 
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Albert-Jan van Olst via telefoonnummer 06-22020441

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Loppersum Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Loppersum