user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Meewerkend Voorman Technische Dienst ( Working Language Dutch)

Vacature Enschede

MV bv
 • MV bv
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature WAAR GA JE WERKEN :
Voor een expert in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van miniatuur, zelfbedieningskleppen en elastomere klepcomponenten voor innovatieve producten, zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman Technische Dienst met visie en een hands-on mentaliteit. Men ontwikelt en produceert met name terugslagkleppen en overdrukventielen zoals duckbill-kleppen en paraplu-kleppen, doseerkleppen en toegangskleppen.

De klanten zijn Original Equipment Manufacturers (OEM's) in de sectoren gezondheidszorg, automotive, apparatuur, waterbehandeling en voedingsmiddelen en verpakkingen.

WAT GA JE DOEN:

Ten eerste ben je meewerkend voorman Technische dienst.
Daarnaast heb je de volgende taken:
 1. Plannen en (laten) uitvoeren van preventief onderhoud;
 2. Zorgen voor compleetheid van documentatie bij equipment, waaronder preventief onderhoudsschema’s en machine instructies;
 3. Gestructureerde verbeteringsvoorstellen doen en realiseren t.b.v. het verhogen van het technisch rendement (OEE) van (bottleneck) apparatuur en output rendementen van de verschillende werkplekken.
 4. Technische input leveren bij aanschaf nieuwe apparatuur en investeringsplan;
 5. Leiden van verbeterprojecten m.b.t. OEE, inrichting werkplek, 5S;
 6. Procesoptimalisatie en Lean trajecten.

Per taak te bereiken resultaten:
 1. Het beschikbaar hebben van de onderhoudsplanning en het gepland uitvoeren van het onderhoud.
 2. Per apparaat beschikbaar hebben van preventieve onderhoudsschema’s en bijbehorende instructies;
 3. Inzichtelijk maken van de OEE van bottleneckmachines en continue verbetering van deze OEE. (PDCA). (Inzichtelijk hebben en continue verhogen van de uptime van de equipment.
Verantwoordelijkheden:
 1. Verantwoordelijk voor oplevering van nieuwe en aangepaste equipment, incl. technisch rendement (optimale machine-uitnutting OEE) en output rendement van de werkplek(efficiency in stuks per uur);
 2. Verantwoordelijk voor oplevering van werkinstructies / onderhoudsinstructies van nieuwe en gewijzigde machines;

Bevoegdheden:
 1. Bevoegd tot het aanpassen van werkwijze productie, mits uitgevoerd volgens een plan, goed gedocumenteerd en goedgekeurd door Manager Productie Engineering;
 2. Bevoegd tot het stil leggen van serieproductie bij gegronde redenen en bij direct melden aan de manager productie engineering en/of de staf Operations.

lees meer

Gestelde eisen Jij beschikt over: 
 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau (technisch);
 • WTB kennis en ervaring met Lean, 5S
 • Werkervaring: Ervaring minimaal 2 jaar
Competenties:
 • Communicatie: Nederlands, Engels, mondeling uitstekend, schriftelijk goed;
 • Beïnvloedend gedrag: Samenwerken, proactief, overleggen;
 • Problemen oplossen: observeren, analytisch;
 • Karakter: gestructureerd werken, punctueel, stressbestendigheid, kritische houding/blik.
 • Hands-on mentaliteit

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het bedrijf is in 1999 opgericht met het idee dat een zeer gespecialiseerde organisatie die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van kleine elastomere kleppen de markt kan voorzien van betere vloeistofregeloplossingen tegen lagere kosten. Het leveren van miniatuurkleppen is het enige wat ze doen en als zodanig zijn ze uniek in de wereld met dit bedrijfsconcept. Ze beseffen dat we er maar beter goed in kunnen zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
We bieden een vaste baan met een direct dienstverband bij een groeiende organisatie met zeer interessante technologie. Het betreft een fulltime positie voor 40 uur per week. 
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Jorinde Eernst-Rosberg via telefoonnummer 06-11743126

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Enschede