user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technical Support Engineer

Vacature Rotterdam

bij een relatie van Yacht vanuit China
  • bij een relatie van Yacht vanuit China
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Technical Support Engineer sta je voor de uitdaging  technische vraagstukken van je klanten op te lossen. Je biedt ondersteuning voor de producten die in Nederland worden verkocht waaronder zonnepanelen van hoogwaardig kwaliteit. Dit doe je zowel op afstand vanuit kantoor als op locatie van de klant. Het kantoor is op 2 januari jongstleden geopend en jij bent een van de eerste 4 collega's die hier iets moois neer gaat zetten. Ook verzorg je trainingen voor de klanten en beheer je het magazijn en alle documentatie daarvan. Geregeld sta je ook in contact met het hoofdkantoor in China waaraan je rapporteert. Dit is een zeer zelfstandige functie voor een ondernemend type die graag in het diepe wordt gegooid en geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks krijg te maken met uiteenlopende zaken die je zelfstandig oplost en zorgt dat de klanten in Nederland tevreden blijven met hun aankopen. Deze klanten kunnen installateurs, distributiecentra of importeurs zijn.

lees meer

Gestelde eisen Voor deze functie is het van belang dat je een Elektrotechnische opleiding hebt afgerond of in ieder geval voldoende ervaring in de elektra hebt opgedaan. Tevens beheers je de Nederlands taal goed en kan je ook communiceren in het Engels of Chinees voor interne communicatie. Om klanten op diverse niveaus te kunnen helpen dien je communicatief sterk te zijn. Je bent in het bezit van het rijbewijs B en staat open om klanten nationaal te bezoeken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Chinees
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Onze klant is ontstaan in China en inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met een groot aantal klanten in Europa.
Nederland is een groot afzetmarkt waardoor onze klant hier een vestiging heeft geopend om zodoende de klanten in Nederland van dichterbij te kunnen bedienen. Je komt in een nieuw geopend kantoor te werken met een klein team wat de kansen tot doorgroei enorm maakt. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Naast een vaste baan in een internationale omgeving biedt onze opdrachtgever goeie doorgroeimogelijkheden en een uitstekened salaris met 25 vakanteidagen.
De mogelijkheid om vanuit huis te werken is op den duur aanwezig.
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Tabish Bachtare via telefoonnummer 06-81500350

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rotterdam