user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Project Supply Manager

Vacature Leiden

Bekend bij Yacht
  • Bekend bij Yacht
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Manager?
200+ Werkgevers zoeken nu Managers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Functieomschrijving 
Als Project Supply Manager ben je binnen een project verantwoordelijk voor alle supply gerelateerde activiteiten. Je coördineert het totale proces van inkoop/uitbestedingen, expediting en logistiek om alles op tijd, binnen budget en 
volgens specificatie op de bouwplaats af te leveren. Samen met de projectmanager en project engineer heb je de dagelijkse leiding over het project. Je stuurt de betrokken inkopers, expeditors, subcontracting coördinatoren en transport coördinatoren aan. 
Je stelt voor het project het inkoopplan op en verzorgt de voorbereiding voor de project specifieke inkoopcondities. 
Kenmerkend is je grote mate van zelfstandigheid. Vrijheid dus, maar ook verantwoordelijkheid! 

 

lees meer

Gestelde eisen De project supply manager die wij zoeken heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde HTS opleiding; 
Je hebt minimaal 10 jaar relevanteervaring opgedaan als technisch inkoper/ projectleider en gewerkt in een fabricage omgeving; 
Kernwoorden waarin jij je zelf herkent zijn: doener, spin in het web, communicatief vaardig en helikopterview; 
Er wordt gewerkt in een internationale omgeving en daardoor is de beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, en vaardigheid in de omgang met andere culturen erg belangrijk!
Je deinst er niet voor terug om regelmatig op reis te zijn; 
Je werkt in een projectorganisatie; dit betekent dat het van belang is dat je je werk inzichtelijk maakt voor je collega’s en je werkzaamheden zorgvuldig afstemt met de betrokken collega’s binnen een project.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is dé leverancier op de wereldmarkt voor oplossingen op het gebied van 
energieopwekking met ultramoderne stoomtechnologie. Of eigenlijk: onze opdrachtgever staat in voornoemd segment in de top 5 van de wereld.
Men heeft dan ook de ambitie om concurrerend én innoverend te zijn en te blijven. 

 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Je treedt op detacheringsbasis in dienst bij Yacht met de optie om in vaste dient van onze opdrachtgever te treden. Voor een puur tijdelijke invulling van deze rol is eveneens ruimte!
Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie neem je contact op met Arjen Veldstra via telefoonnummer 06-21110297

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

lees meer

Contactpersoon Yacht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Leiden