user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Beleidsadviseur Grondzaken

Vacature Rijswijk

Certus Groep
 • Certus Groep
 • Universitair of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie
 • U draagt zorg voor de meer complexe projecten en vertaalt bevindingen naar management en bestuur. Verder bent u in de rol van Senior Beleidsmedewerker Grondzaken verantwoordelijk voor strategische adviesverlening.
 • U speelt een belangrijke rol ten aanzien van interessante opgaven met betrekking tot gebiedstransformatie en de verdere doorontwikkeling van het Team Ruimte.
 • De Senior Beleidsmedewerker Grondzaken is verantwoordelijk voor de verdere beleidsontwikkeling op het gebied van Grondzaken en sparringpartner voor collega’s.
 • Het is uw verantwoordelijkheid om o.a. intentie-samenwerkingsovereenkomsten, koopovereenkomsten alsook anterieure kostenverhaal overeenkomsten op te stellen en kadastraal onderzoek te verrichten. 
 • U handelt zaken af met de notaris en interne archivering en adviseert het college van B&W en gemeenteraad over projecten en contracten.
Als Senior Beleidsmedewerker Grondzaken bent u werkzaam bij de gemeente Rijswijk. Rijswijk is een sterke groeigemeente in de directe nabijheid van grote steden en koestert zijn eigenheid. Daarnaast is Rijswijk een groene gemeente. Bijna een vijfde van Rijswijk bestaat namelijk uit parken en plantsoenen. Daartegenover staat de hoogbouw van de wederopbouwwijken, het winkelcentrum in de Bogaard en het uitgestrekte bedrijventerrein Plaspoelpolder. Rijswijk is dan ook een zeer interessante werkomgeving in het ‘stedelijke hart’ van de Randstad. De kernwaarden resultaatgericht, ondernemend, transparant en samenwerking (ROTS) staan centraal bij de gemeente.De gemeente organisatie bestaat ongeveer uit 430 medewerkers. Deze medewerkers zijn verdeeld over vijf domeinen die weer bestaat uit Opgaven. Er wordt gewerkt in teams rond opgaven met verantwoordelijkheden laag in de organisatie, met korte lijnen en op basis van vertrouwen en goed opdrachtnemer- en opdrachtgeverschap. Als Senior Beleidsmedewerker Grondzaken maakt u deel uit van het Team Ruimte, waaronder ook de beleidsvelden Wonen en Ruimtelijke Ordening vallen. Het team Ruimte valt binnen het Domein Ruimtelijke Ontwikkeling. De functievereisten
 • Als Senior Beleidsmedewerker Grondzaken beschikt u over academisch werk- en denkniveau.
 • U bent juridisch goed onderlegd en heeft ervaring binnen het domein Grondzaken.
 • Binnen de overheid heeft u minimaal drie jaar ervaring opgedaan.
 • Wat betreft contactuele vaardigheden en vindingrijkheid komt u goed uit de voeten.
 • U beschikt over een goed ontwikkeld zakelijk-commercieel spelgevoel.
Het aanbod Het betreft een functie voor 36 uur per week. Het gaat om een vaste functie binnen de gemeente met de mogelijkheid om onmiddellijk in dienst te treden bij de gemeente. De functie is ingedeeld in gemeenteschaal 11 (min €3.348,- en max. €4.859,- bruto per maand). Verder is er sprake van een Individueel Keuze Budget en zijn er binnen de gemeente volop mogelijkheden om te ontwikkelen en door te groeien. In de moderne werkomgeving is veel ruimte voor zelfstandigheid en wordt u goed gefaciliteerd in Het Nieuwe Werken. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Certus Groep
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijswijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Rijswijk