inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Ervaren heftruckchauffeur omgeving Eindhoven - Lieshout

2017-01-10

Vacature in Lieshout

Olympia Uitzendbureau
  • LBO / VMBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 36 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als heftruck chauffeur is het jouw doel om de verschillende producten van Bavaria op de juiste bestemming te krijgen. Hierbij staat efficiëntie en veiligheid voorop!

Je ontvangt je orders via een computerscherm in de heftruck, dit kan een order zijn die je moet picken, pallets met blikjes die je klaar zet voor de verschillende productielijnen of pallets die weggezet moeten worden in het Warehouse. Je brengt je werktijd dus voornamelijk door op de heftruck.

De heftrucks bij Bavaria hebben dubbele lepels, dit kan in het begin even wennen zijn, hierom hebben we een gedegen inwerkprogramma van 2 weken. Je word ingeleerd door een ervaren instructeur die je wegwijs maakt en ervoor zorgt dat je het proces beheerst.

In het Warehouse wordt gewerkt in een 3 ploegendienst, waarbij momenteel een wissel in de week (op woensdag) plaats vind. Een 4 ploegendienst behoort in de toekomst tot de mogelijkheden.

Gestelde eisen

Jij bent de heftrucker die wij zoeken voor Bavaria als je voldoet aan;

  • Minimaal 1 jaar recente heftruckervaring
  • Bij voorkeur ervaring op een heftruck met 4 lepels
  • In bezit van een (geldig) heftruckcertificaat. Is je certificaat niet meer geldig? Dan gaan we graag met in je gesprek om de mogelijkheden te bespreken om deze te verlengen.
Bedrijfsomschrijving

Een stukje historie: de oudst bekende documenten over Bavaria stammen uit 1680. De bierbrouwerij hoorde bij een boerderij die gelegen was aan de Kerkdijk in Lieshout. Het dorpje Lieshout ligt nabij de steden; Helmond, Eindhoven, Veghel.

De eerste eigenaar was Dirk Vereijken. Lieshout telde op dat moment drie inwoners die kleinschalig het brouwersambacht uitoefenden en in hun boerderij een ook een herberg hadden.
Sindsdien in Bavaria uitgegroeid tot het één na grootste brouwerijbedrijf van Nederland en tot een speler van wereldformaat met een omzet van ruim 500 miljoen euro per jaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lieshout en er zijn nevenvestigingen in Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Bavaria brouwt al meer dan 300 jaar de mooiste bieren, iets waar alle medewerkers trots op zijn.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Vanuit onze vestiging in Helmond bieden we je een flexibel contract van gemiddeld 32-40 uur per week. In rustigere periodes kan het zijn dat je wat minder kan werken. Het startsalaris ligt rond de € 1.800,- excl. toeslagen op basis van 40 uur en afhankelijk van je leeftijd er ervaring. Na 26 en 52 weken kan dit salaris al aardig groeien!

Deel uitmaken van dit familiebedrijf betekent dat collegialiteit hoog in het vaandel staat. Bij wederzijds goed functioneren behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Contactpersoon Nicole Tilburgs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Lieshout Bekijk alle 12 vacatures