user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Autotechnicus / Diagnosetechnicus bij Garage Herman Lubbers Huizen

Vacature Huizen

Dennis: Automotive Recruitment
  • Dennis: Automotive Recruitment Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Als Autotechnicus / Diagnosetechnicus bij Herman Lubbers Huizen, ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten, reparaties, APK-(voor)keuringen en het stellen van diagnoses aan alle soorten en typen auto's (personenwagens en campers).
Om dit goed te kunnen doen heb je naast uitgebreide sleutelervaring ook ervaring in het stellen van diagnoses. De werkplaats van Herman Lubbers is zeer net en ruim en beschikt over alle benodigde gereedschappen en tools zodat je tijdens je werkzaamheden nooit mis zal grijpen!

lees meer

Gestelde eisen Om de functie goed uit te kunnen voeren, beschik je in ieder geval over een afgeronde opleiding tot 1e of 2e Autotechnicus / Automonteur en heb je uitgebreide ervaring met auto-electronica en het stellen van diagnoses. Na het afronden van jouw opleiding tot Autotechnicus, heb je diverse cursussen en trainingen gevolgd om je kennis op peil te houden en verder uit te breiden; het zou fijn zijn wanneer je al APK-Keurmeester bent, maar indien je dit nog niet bent, helpt Herman je graag met behalen van het APK-certificaat.
Als persoonlijkheid beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling en je bent eerlijk en vakkundig. De klanten bij Garage Herman Lubbers, zijn welkom in de werkplaats en wij verwachten daarom ook dat je goed met klanten om kan gaan en hebt een representatief voorkomen hebt. Vanzelfsprekend betekent dit dat je zal moeten passen bij de klantenkring van Herman Lubbers en zijn team.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Herman Lubbers opende 15 december 1988 zijn garagedeuren. Dit was in Huizen aan de Botterstraat en enkele jaren later verhuisde Herman naar het pand aan de Ambachtsweg. Vanuit dit pand onderhoudt en serviced Herman met zijn medewerkers alle soorten auto’s en dankzij de 7-tons brug ook diverse soorten campers. Ruim voordat Herman een eigen pand had, was Herman echter al druk bezig met het onderhouden van auto’s. De passie die hij toen had is altijd gebleven en heeft geresulteerd in de ontwikkeling naar een prachtig garagebedrijf op een A-locatie in Huizen. De persoonlijke eigenschappen en normen/ waarden van Herman vindt je terug binnen het gehele bedrijf en de medewerkers dit gecombineerd met de persoonlijke benadering en openheid geeft de klanten een vertrouwd en welkom gevoel en heeft geresulteerd in een grote en trouwe klantenkring.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Garage Herman Lubbers betekent werken in een collegiale, familiaire en zeer goede werksfeer in een keurige, ruime en zeer goed uitgeruste werkplaats.

Het salaris is in overleg.
Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze vacature bij Garage Herman Lubbers, geïnteresseerd in één van onze andere vacatures of benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Stuur een Whatsapp of bel met Dennis (06-11718765) of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. de hoogte blijven van alle actuele vacatures en ontwikkelingen? Kijk dan op www.automotive-recruitment.nl of volg ons op www.facebook.com/automotivevacature www.facebook.com/DennisAutomotiveRecruitment of www.linkedin.com/company/dennis-automotive-recruitment

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dennis Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Autotechnicus / Diagnosetechnicus bij Garage Herman Lubbers Huizen
Score: 7.1
Stemmen: 29

Vergelijkbare vacatures voor in regio Huizen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Huizen