user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Bedrijfsautotechnicus Nieuwbouw TB Truck & Trailer Service (TTS) in Roosendaal

Vacature Roosendaal

Dennis: Automotive Recruitment
  • Dennis: Automotive Recruitment Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service Roosendaal ben je als Bedrijfsautotechnicus Nieuwbouw verantwoordelijk voor het kwalitatief en zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden aan onze nieuwe en jong gebruikte DAF trucks. Hierbij kan je denken aan het installeren van alarmsystemen en volgsystemen en het monteren van accessoires, zoals luchthoorns en allerlei soorten extra verlichting.
Gestelde eisen Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je natuurlijk recente sleutel-ervaring, een afgeronde opleiding tot 1e Bedrijfsautotechnicus of MTS autotechniek met 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring.
Je beschikt daarnaast over een up-to-date kennis van elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek en heb je affiniteit met licht constructie werk en lassen.
Tenslotte blijf je graag op de hoogte van technische informatie die belangrijk is voor het uitvoeren van jouw functie, o.a. d.m.v. het volgen van in- en externe trainingen.
Wij verwachten ook van je dat je netjes, eerlijk en vakkundig bent en een flexibele en klantgerichte instelling hebt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Van Tilburg-Bastianen Groep (TB) is al sinds 1934 actief in de automotive- en truckbranche en is dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens, DAF (trucks), GINAF (trucks) en Krone (trailers). Naast de twaalf DAF vestigingen in Nederland heeft de TB groep zes DAF vestigingen in Polen; Van Tilburg-Bastianen is dan ook een van de grootste DAF dealers in Europa.
Bij TB kan je tevens terecht voor universele autoleasing (TB Lease), personenwagenverhuur (TB Autoverhuur / Euromobil), schadeherstel (Care Autoschade) en truck & trailer verhuur (Combi Cargo). Kortom TB heeft alle mogelijkheden in huis om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.
De Van Tilburg-Bastianen Groep is opgedeeld in verschillende vestigingen en afdelingen. Door het bedrijf op deze manier in te richten, is het familie gevoel bewaard gebleven en werk je over het algemeen in een klein team waarin je echt het verschil nog kunt maken. Binnen TB worden durf, lef en ondernemerschap gestimuleerd waarbij persoonlijk contact, aandacht voor elkaar, waardering en respect centraal staan.
Werken bij TB betekent dat je werkt bij een financieel gezond, stabiel en succesvol familiebedrijf waarbij je volop mogelijkheden en kansen krijgt om verder te groeien en jezelf verder te ontwikkelen!

Voor meer informatie kan je kijken op www.automotive-recruitment.nl en www.tb.nl

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service betekent dat je aan de slag gaat bij een modern, gezond en groeiend familiebedrijf. Natuurlijk ontvang je een salaris dat past bij jouw profiel, een reiskostenvergoeding en zijn er gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.
Naast een team met fijne en professionele collega’s waar je op kan bouwen, is de werkplaats en het beschikbare gereedschap, de sleutel tot jouw plezier en succes. Vandaar dat de werkplaatsen keurig en modern zijn en krijg je de beschikking krijgt over up-to-date gereedschap en apparatuur. Omdat Van Tilburg-Bastianen jou wil stimuleren om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, zijn er voor jou uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen; dit kan bijvoorbeeld op jouw werkplek, bij de importeur of via e-learning.

Naast alle bovenstaande arbeidsvoorwaarden geeft het werken bij TB je nog meer leuke extra's zoals bijvoorbeeld:
- Bonus van € 1.000 netto na proeftijd;
- Behalen van rijbewijzen (personen- en vrachtwagen) op kosten van TB;
- Voldoende ruimte voor teambuildingsactiviteiten;
- Na 1 jaar kom je in aanmerking voor een jaarlijkse bonus van 4% van je jaarsalaris

Het bruto maandsalaris is afhankelijk van kennis en ervaring en wordt op jouw persoonlijk afgestemd.
Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze vacature bij Truck & Trailer Service Roosendaal, geïnteresseerd in één van onze andere vacatures of benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Stuur een Whatsapp of bel met Dennis (06-11718765) of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. de hoogte blijven van alle actuele vacatures en ontwikkelingen? Kijk dan op www.automotive-recruitment.nl of volg ons op www.facebook.com/automotivevacature www.facebook.com/DennisAutomotiveRecruitment www.linkedin.com/company/dennis-automotive-recruitment

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dennis Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Roosendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Roosendaal